Første ferieuke er over

Nå er den første ferieuka mi over, og merkelig nok føles det som om den har vart i minst 2 uker. Helt sikkert fordi jeg har gjort så himla mye, både ting utenfor husets fire vegger, og husarbeid hjemme.

Ukens høydepunkt:
Kan ikke være noe annet enn eventet mitt i går. Jeg er fremdeles litt i sjokktilstand, og koser meg med å lese gjennom logger og se på bilder.

Ukens nedtur:
Var vel at jeg måtte kjøre rimelig langt og bruke noen hundrelapper på å skaffe meg et nytt pass, men når det ble kombinert med cachetur, var det ikke så stor nedtur uansett 🙂

Ukens savn:
Arkas. Graven hans er på hytta, og det skjærer alltid litt i hjertet å se den når jeg er der ute.

Ukens hverdagsøyeblikk:
Selv om de høye sommertemperaturene heldigvis har uteblitt enn så lenge, så har vi hatt veldig tørt vær lenge nå. I formiddag kom regnet, og det kan absolutt kalles et hverdagsøyeblikk å gå tur med Nairo mens det regner:

Ukens Nairo:
Ingen tvil, det var når han snek seg frem fra busken sin ute på hytta for å moie i det nyklipte gresset:

Er jo nesten så man lurer på hva som er opp og ned på hunden 😀

Ukens shopping:
Etter at jeg kjøpte nytt speilreflekskamera, har jeg savnet et teleobjektiv. Så det endte med at jeg kjøpte meg nøyaktig det samme som jeg hadde tidligere, nemlig dette:

Veldig fornøyd, og gleder meg til å ta det i bruk i passende anledninger. Og Tamron er superbra når man ikke hverken vil eller har råd til å kjøpe samme merke som kameraet.

Ukens strikketøy:
Jeg holder fortsatt på med julegaver, faktisk er jeg fremdeles ikke ferdig med den første av 3 gaver. Greit at det er 5 måneder igjen til jul, men nå må jeg begynne å få litt tempo på strikkinga igjen. Det vil si at jeg må finne noe å se på på tv, for jeg strikker egentlig bare når jeg ser på tv.

Ukens naturbilde:
Det må bli dette fra turen vi hadde ved Ulveholtet:

Åpen og vakker skog <3

Nå venter jobbing noen dager igjen. Er spent på om måkeungene har kommet seg på vingene, på om jeg blir sittende alene på jobb eller om noen andre også stikker innom, og på hvor mange mail som ligger og venter på meg.

Ha en god uke, alle sammen!

4 Comments

 • Tove

  Litt av hvert, slik det skal være. Og nå er du allerede godt i gang med arbeidsuken din. Lurer veldig på hva du strikker på nå. Er du som meg så tilbringer du nok mye mer tid foran tv’n utover høsten og da kommer det til å bli mye mer strikking også.

  • Kjersti

   Tove: Jeg sitter helt alene på jobb og har det helt strålende 🙂
   Nå på sommeren er det jo ikke noe fast å se på på tv, derfor blir det lite tv-titting. Men jeg vet at jeg strikker litt sakte uansett, så jeg må nok få opp farten nå i sommer også.

 • boerboelheidi

  Fra hjemmemaskinen er det tydeligvis i orden 🙂 Så får prøve igjen med mobilen senere.

  Du fikk gjort mye den uken! Men det er jo veldig godt å kunne sette seg ned å være ferdig med mye av slik må/bør gjøres, selv om man kanskje kunne trengt å tatt det litt roligere.

  Jeg har med meg strikkingen min “alle” steder,men har ikke strikket en maske på mange mnd, føles det som. Har et par nesten ferdige strikkesaker jeg må fullføre snart også, men det var dette med tiden..

  • Kjersti

   Heidi: Jeg er veldig nysgjerrig på hva det er som gjør at du ikke får opp den knappen, så jeg håper at vi enten finner ut av det eller at du får tilbake knappen sånn helt uten videre 🙂
   Ja, det gikk unna gitt 🙂 Og jeg føler ikke at jeg stresset eller at jeg fikk en ferieuke som ble kastet bort. Veldig fornøyd!
   Vet du, jeg ble ferdig med den første julegaven i dag! Jeg aner ikke om den passer, men den passer ihvertfall bedre enn den første versjonen jeg strikket. Så nå har jeg lagt opp masker og strikket de to første pinnene på nummer to av denne. Og når den er ferdig, skal jeg nok ikke strikke flere av de.