Et kommende jubileumsevent

Da jeg høsten 2018 startet jobben med å fylle datomatrisen, hadde jeg flere tanker i hodet på én gang. Joda, jeg ville fylle datomatrisen, men det dukket stadig flere ideer opp i hodet mitt. Den første var at jeg 23. januar 2020 vil ha 10 års jubileum som geocacher:

Nå kunne jeg jo ikke feire det jubileet ved å fylle matrisen den dagen, for logisk nok har jeg allerede (minst) ett funn den datoen. Derfor måtte jeg se til lørdagen før og lørdagen etter den datoen, og jaggu manglet jeg et funn på begge de to datoene. Jeg bestemte meg fort for å la lørdagen før 23. januar 2020 stå åpen i datomatrisen.

På den måten kunne jeg slå sammen to jubileer: 10 og 366.

Jeg visste også at jeg kom til å cache mindre i 2019 enn jeg gjorde i 2018 (som var et rekordår på mange måter). I tillegg vet jeg at jeg har lettere for å trappe ned på cachinga ved behov enn å måtte stresse for å få mange funn. Derfor slang jeg på et mål til: å ta funn nummer 4000 på det eventet jeg skal ha på jubileumsdatoen. Og så langt ligger jeg godt an:

Det har allikevel vært perioder med lettere panikk gjennom høsten, redd for å ikke klare å komme opp mot 4000. Jeg roet meg litt etter turen Vatvedt og jeg hadde i oktober. Så håpet jeg på en god helg i Lidköping under FAD, og det ble det. Jeg klarte å forholde meg rolig gjennom nesten hele november, men så var jeg glad for at Raymond ble med på tur mot slutten av måneden. Etter det har det ikke blitt cachet så mye, og selv om jeg “bare” må ta 76 cacher til før 18. januar, så begynner jeg å kjenne litt på det igjen. Jeg vet jeg klarer det, men jeg håper jeg holder meg frisk i jula så jeg kommer meg ut mest mulig. Jeg vil heller nå 3999 1. januar og ikke cache mer før på eventet enn å stå igjen med å mangle 40 funn helgen før eventet. Og hvorfor jeg vil at eventet skal bli funn nummer 4000? Jo, det finnes en challenge hvor man må ha tatt 5 forskjellige cachetyper på milepælene, og i skrivende stund har jeg 4. Dermed kvalifiserer jeg for den hvis jeg får tatt event som nummer 4000. Det skal sies at challengen ligger langt hjemmefra, så det tar nok tid før jeg får logget den, men jeg vil jo gå inn for å få forskjellige cachetyper allikevel.

Men, nå vet dere hvorfor nedtellingen går i høyremenyen her, hvorfor jeg hoppet over datoen, og ikke minst hvorfor jeg gikk så hardt inn for å fylle datomatrisen. Eventet heter 10+366+4000, velkommen!

(PS! Og først: velkommen til den femte utgaven av Godt nytt cacheår 1. nyttårsdag!)

4 Comments

 • Tove

  Ja dette kommer du til å greie helt fint 🙂 Aktiv på cachefronten det er du, ingen tvil om det. Og mye moro følger med 🙂 Også for oss som leser bloggen din 🙂

  • Kjersti

   Tove: Må bare holde meg frisk, så går det fint. Mange fridager/feriedager foran meg 🙂
   Takk! Koselig å høre 🙂

 • boerboelheidi

  Det er nå det er bra du ikke bor her, det hadde blitt litt jobb å finne “så mange” på så kort tid. Men nå skal du holde deg frisk, nyte feriedagene med flott vær, så kommer du i mål ?

  • Kjersti

   Heidi: *ler* Da tror jeg nok ikke at jeg hadde satt meg det målet, eller så hadde jeg cachet en del mer før vinteren satt inn :p
   Frisk holdt jeg meg ikke, men det forventet jeg. Det verste er at jeg ikke får dratt på sykehuset og besøkt lillemor 🙁 Men komme i mål før 18. januar skal jeg, om jeg så må fraktes liggende i bil fra cache til cache 😀