Gamle hyttebilder

I forbindelsen med vinnerinnlegget for septembers kommentatorvinner, så lovte jeg jo å legge ut fler bilder av hytta når jeg fant noen. Her om dagen rotet jeg gjennom en haug med gamle bilder som jeg ikke har arkivert på noen skikkelig måte. De ligger sammen alle negativer fra jeg begynte å ta bilder selv, og systematikeren i meg sier at jeg bør gjøre noe med disse bildene snarest mulig i tilfelle det blir brann eller noe. Jeg aner nemlig ikke om det eksisterer negativer til disse bildene, så det minste jeg bør gjøre er å scanne de.

Som tenkt, så gjort, ihvertfall har jeg begynt så smått. Og da kom jeg over to bilder som antagelig er tatt like etter at pappa og hans familie kjøpte hytta en eller annen gang sent på 1960-tallet. Dette er bilder av hytta før de begynte å gjøre noe som helst med den, og det første bildet er tatt fra parkeringsplassen til hytta:Og her er bildet tatt fra nabotomta:Det ser rimelig shabby ut, ikke engang shabby chic (som visstnok er veldig populært nå for tiden). Og her ser dere også tydelig tretrappa som ble fjernet, og dere ser også den overbygde verandaen som vi bygget inn på 80-tallet. Den eneste andre forandringen som har blitt gjort utvendig (bortsett fra nye vinduer), er at taket er hevet med noen få centimeter, men det er fremdeles rimelig flatt, så flatt at vi må måke det på vinterstid hvis det er mye snø.

Begge bildene kan dere også se her, og skulle jeg komme over fler bilder, lover jeg fremdeles å legge de ut 🙂

{minsignatur}

2 Comments

 • Siv Anita

  Så koselig å se flere bilder fra hytta. Jeg synes den så alt annet en shabby ut! Den så ut som en hytte med SJEL. Det skal også sies at dette er en type hytte jeg liker, de som har flatt, ikke spist tak. Jeg kunne faktisk tenkt meg å bygge en hytte slik som denne er!!!

  Vi har jo planer om et anneks på hytta vår, og da har jeg lyst å lage det med tak som bare skrår en vei… men Harald er vel ikke akkurat helt enig i det… ENDA… 😉

  Morro med gamle bilder!!!
  Takk for at du deler!
  KLEM

  • Kjersti

   Når du titter litt på vinkler og linjer her og der, spesielt på det nederste bildet, ser du at det er litt skjevt 🙂 Men at den har sjel, er det ingen tvil om 🙂 Skal du ha flatt tak på hytta di, så må du huske på at det må måkes, eller så får du legge inn varmekabler i taket 😉

   Kjenner jeg deg rett, blir nok Harald enig *ler*
   Bare koselig, snuppa!
   Klem!