Gammel hund glemmer ikke kunster

Nairo viser fremdeles ingen tegn på at han blir plaget av forkalkningene. Ingen stivhet etter hverken soving eller turer, og vi tar de forholdsreglene vi kan. Når det gjelder kunster, bestemmer han selv hva han vil gjøre, og i går ville han veldig gjerne opp på ryggen min (ja, alle bildene er dårlige):

Jeg har prøvd å lære han at han skal snu seg riktig vei, og det klarte han:

Og så vil jeg ha han til å legge seg, og det gjør han også uoppfordret:

Jeg har på meg hetta for å slippe å få klørne hans i nakken, men når jeg drar vekk hetta pleier jeg å få en nuss når han ligger sånn. Skjønne godgutten min <3

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Takk! <3
   Her nede har vi vel bare vært på -1 grad én gang så langt, så noe vintervær er det ikke. I dag var det 7-8 grader. Så har han plager, ser vi nok ikke det før det dukker opp noen minusgrader som blir værende mer enn gjennom en natt.

  • Kjersti

   Nøve: Jeg vet jeg er dårlig på å skrive om han for tiden, prøver å bli bedre.
   Det gjør så godt i ryggen å ha han oppå der! 🙂