Gevinst fra cachetur.no

Like før påske kjørte cachetur.no igang en konkurranse på sin brukerforum-gruppe på Facebook, og jeg slang meg med. Alltid moro med konkurranser, forventer aldri å vinne. Men det gjorde jeg! 😀 I går fikk jeg hentelapp i postkassa, og selv det var en overraskelse i seg selv, for jeg hadde ikke forventet at pakka skulle være for stor til å passe i postkassa. Men det var den, det så jeg fort da jeg hentet den i dag. Rene julaften å pakke opp, og her er innholdet:

Kopp, buff, 4 kulepenner, 4 pins, to forskjellige pathtags, 4 reklamekorker, målebånd-nøkkelring, nøkkelring, solbriller, to visittkort som er sporbare mot cachetur hos geocaching, og 6 forskjellige klistremerker. Virkelig ikke dårlig for å “kun” delta med noen ord om hva jeg liker best med cachetur.no.

Og det jeg liker aller best med cachetur.no, er muligheten til å se hvilke kommuner cachene du har lagt inn i en tur tilhører. Det føler jeg er vanskelig både på geocaching.com og project-gc.com, og jakter man etter å fylle alle kommunene på kartet, må man jo med sikkerhet vite at man stopper i alle kommunene man kjører forbi.

Jeg bruker cachetur.no aller helst på lange turer. Sånn som turen rundt Hardangervidda i fjor, eller den turen til Tromsø som vi nå har prøvd å få til et par år (vet ennå ikke om vi kommer oss oppover i år). Jeg jager ikke kommuner aktivt, men skal jeg til et område jeg sjelden er i, vil jeg gjerne ha med så mange som mulig. Og der er cachetur.no gull verdt. Da sørger jeg gjerne for å få med et par-tre cacher i hver kommune på planen min, og så velger jeg hvem jeg skal gå for når vi er der. Kanskje passer det best å stoppe ved den første, kanskje er den siste en cache med mye favorittpoeng.

Jeg har tatt de tingene jeg ønsker å ha selv fra denne gevinsten, resten kommer til å bli lagt ut i cacher for å reklamere litt for cachetur.no. Og jeg oppfordrer gjerne dere som bruker cachetur.no til å bidra med noen kroner, de gjør dette på frivillig basis og sørger for at verktøyet er gratis å bruke for alle, uansett om de donerer noen kroner eller ikke. Og siden er også reklamefri. Her finner du ut hvordan du kan bidra.

Tusen takk for super premie, dette var veldig stas!

Ikke sponset innlegg

6 Comments