Skogland i Fredrikstad

Eileif sa tidligere i uka ja til å bli med på tur på lørdag, og min oppgave ble da å finne noen cacher i et fint skogsområde hvor det var liten sjanse for å møte masse folk. Derfor spurte jeg i Geocaching Østfold-gruppa på Facebook om noen hadde noe tips til meg, og da dukket Skogland rundt opp. En runde jeg ikke hadde fått med meg, da jeg ikke har publiseringsvarsler så langt hjemmefra. Det ligger to cacher til der, en tradisjonell som ikke er en del av trailen, og en mystery. Hadde planer om å prøve meg på mysteryen også, men det var en del folk på parkeringsplassen (hundetrening) både da vi kom og da vi skulle dra, så den droppet jeg.

Men tur ble det, 16 cacher totalt, og da kom jeg meg opp i over 100 funn i april. Hurra!

Infoskilt ved starten av turen:

Det var flere rasteplasser underveis, blant annet denne med veldig stilige krakker:

Veldig fin natur å gå i. Fine stier, lett terreng, åpen skog:

Cachene var lette å finne, så vi nøt sola og den fine dagen.

Nok en rasteplass:

Jeg vet ikke om buene/hyttene var åpne for alle, de så litt lukket ut. Og ikke prøvde vi å gå inn heller.

Vi kom til en veibom:

Veldig glade for at vi ikke skulle den veien, for den bommen så vanskelig ut å komme seg forbi… :p

En bitteliten og veldig grønn sommerfugl tok følge med oss en stund:

Aner ikke hva den heter, men jeg trenger ikke nødvendigvis vite navnet på alle jeg prater med 🙂

Merkede stolper var det også godt om hele tiden:

Nettverket av stier var stort i dette området, så jeg antar det er et populært turområde. Men det var veldig greit å ha skogen for oss selv!