Helt normalt, men langt fra ønsket

Er det noe som skjer stort sett hver eneste ferie, kanskje med unntak av sommerferien, så er det at jeg blir dårlig. Jeg sa om fredag at jeg helt sikkert kommer til å bli dårlig på mandag (selv om jeg skulle jobbe disse tre dagene), og hvem våknet med feber og forkjølelse om mandag? Jo, jeg.

Et filter på Snap gjorde at jeg så ekstra dårlig ut mandag morgen:

Men jeg holdt meg på jobb.

Ikke det minste bedre i går, egentlig bare verre. Og da trengte jeg ikke noe filter for å se syk ut:

Men jeg holdt meg på jobb.

I går kveld var det bare å bygge opp så mye som mulig i senga, for jeg sliter med å puste når jeg ligger flatt:

Problemet er bare at jeg normalt sover på magen, og da er det vanskelig å sovne sittende. Så det ble lite og dårlig søvn i natt, men jeg dro på jobb i dag og fikk gjort de viktigste tingene.

Påskeferien går jo i vasken, ikke tale om at jeg orker cacheturer eller den vedlikeholdsturen jeg hadde tenkt. Så i morgen og fredag får gå til å bli så frisk som mulig, for på lørdag skal jeg ut, koste hva det koste vil.

Jeg visste jo at forkjølelsen og feberen kom, men det er forbaska irriterende å ødelegge fridager på denne måten.

4 Comments

  • Kjersti

   Nøve: Takk! Jeg burde nok holde meg hjemme, men jeg blir koko hvis hele påsken skal gå med til å ligge rett ut, så jeg drar på cachetur i dag. Og det blir helt sikkert veldig fint 😊

 • boerboelheidi

  Hørt om selvoppfyllende profetier 🤫 🤨
  Bortsett fra det, så er det vel noe med at man slapper av og har fri, og da blir man lettere syk, eller noe slik, tror jeg at jeg har hørt eller lest. Litt sent med god bedring nå, men håper du har hatt det fint likevell.

  • Kjersti

   Heidi: Jupp. Er noe drit! 😂
   Helt riktig. Er flere av kollegene mine som har det på samme måte, og jeg tror jeg opplever det selv nesten hver eneste ferie.
   Takk! Trengte turen ut i går, men burde nok ikke gjort det.