Inn i innhegningen

Siden jeg snakker så mye om Gårdsbutiken, tenkte jeg det var på tide å ta dere med inn i innhegningen Nairo og jeg tilbringer en time i nesten hver lørdag.

Innhegningen er på 7 mål, og det er et skogsområde som er inngjerdet, så det føles som om man er i skogen helt til man kommer til ytterkantene av innhegningen. De som driver butikken har selvsagt sine hunder der, men når vi kunder kommer dit og leier innhegningen, er det kun din hund som er der. Eller om man er fler som har hunder som går sammen, kan man selvsagt slippe alle der inne samtidig. Det velger man selv. Men siden det jevnlig er hunder der, blir det selvsagt mye å lukte på. Nairo har ingen språkproblemer, og leser like godt svenske aviser (han er jo født i Sverige 🙂 ) som norske aviser:

Man går faktisk litt på oppdagelsesferd der også, for her og der kommer man over troll!

Trollene på Gårdsbutiken er søte og ufarlige altså 😉

Innkallingstreningen gikk ikke spesielt bra i dag. Nairo var altfor opptatt med avislesing, og jeg la kanskje ikke nok energi og glede i ropene mine, så av 6-7 forsøk var det vel bare ett jeg kan si meg strålende fornøyd med. Som dere ser, kommer han jo mot meg, men han MÅ BARE… først 😉

Gårdsbutiken har selvsagt en gårdskatt. En vakker rød gutt som helst vil kose og kose og kose 🙂

Det som er ekstra moro med han, er at når han maler, så høres det ut som en blanding mellom maling og grynting. Ja, han grynter til tider som en gris 😉

Nå skal jeg sette meg til med selvangivelsen, åh som jeg gleder meg! Not…

{minsignatur}

10 Comments

 • Eva

  Låter ju som ett toppen ställe 🙂
  Det är ju så man får lust att åka dit :))
  Kanske du skulle börja i reklam-branchen 🙂
  Kram

  • Kjersti

   Eva: Det ER et toppen sted, og jeg synes så absolutt du burde dra dit på oppdagelsesferd 😉
   Lett å reklamere for et sted hvor man virkelig koser seg og hvor man kunne tenke seg å kjøpe stort sett alt! Tror jeg må skaffe meg en hund til, bare for å få shoppet mer 😉
   God helg, klem 🙂

 • Tove

  Ser som sagt ut som et drømmested, spesielt om man har en hund eller to til som kan leke sammen 🙂

  Men halllooooo!!! La nå stakkaren få lese avisa si i fred! 😉 Vent i hvert fall til han er ferdig med lokal-, sports- og de viktigste nyhetene. Og annonsene med, det kan jo hende det er tilbud på godsaker? =) Når Nairo er kommet til de kjedelige økoniminnyhetene, ja da kan det hende han er klar for innkallingine dine 🙂

   • Kjersti

    Tove: Da har du en vakker katt 🙂 Ei barndomsvenninne av meg hadde også en rød guttepus, husker han med like mye glede som jeg finner i Gårdsbutik-katten 🙂

  • Kjersti

   Tove: Det er akkurat det det er også. Skulle dine veier noen gang legges til disse traktene, må du ta en tur innom. La Barfi få lese avisa mens du koser deg med shopping 🙂
   *ler* Jeg har lært at det bare er å glemme å prøve på innkalling det første kvarteret, men i går var han helt ekstrem. Må ha vært ei deilig jente der før oss 😉

 • Carina Josefine

  Så herlig med et sånt sted. Unlatt fra båndtvang, som man kan føle seg helt trygg. På at hunden ikke kan løpe vekk, og ingen ville dyr kan løpe inn! Må jo vøre himmelen for Nairo også!

  Hadde vi hatt et slikt område i nørheten hadde jeg nok brukt det 🙂

  • Kjersti

   Carina Josefine: Det er helt fantastisk å ha tilgang til 7 mål inngjerdet område! Nå springer jo ikke Nairo så mye inni der, siden han er mest opptatt med å lese avisa, men jeg ser jo på hele han at han koser seg 🙂

 • Heidi

  Ser flott ut, og 7 mål er mye. Vi har 1.8 mål eller noe slik med “hage”, og er sjeleglad for at det er bare å slippe løs hunden. Men er ikke så mange spennende lukter her som i den innhengingen på Gårdsbutikken.

  • Kjersti

   Heidi: Det blir omtrent som å gå en liten tur i skogen når man er i denne innhegningen 🙂 Tomta vår er på 1,7 mål, men siden den ikke er inngjerdet (ennå), kan vi ikke slippe løs udyret.