Januar 2024

Månedens høydepunkt:
Det årlige nyttårseventet, i år igjen ved Boltjern:

Caching og kunst og håndverk sammen med Cecilie:

Full behandling på Spa og velvære:

Konsert med Odd René Andersen i Brygga kultursal sammen med Cecilie og Solveig:

Så skal jeg ikke påstå at det var et høydepunkt å måke snø av taket på hytta, men jeg er fremdeles så stolt av meg selv for å klare det at det bare må bli med i oversikten:

Månedens bok:
Timeglasset av Tracy Rees:

Søte historier om begge hovedrollene, men altfor åpenlyst og til slutt altfor lite troverdig. I tillegg får vi ikke helt avslutning på den ene historien, noe som ihvertfall jeg synes er veldig frustrerende.
Terningkast 2.

Månedens Nairo:
Ikke noen bilder, men jeg kommer ikke helt over at vi har hatt han i 13 år ❤️

I tillegg må jeg ta med en historie fra i går. Nairo skulle ha den årlige vaksina og helsesjekken i går, og da jeg bestilte time ba jeg de ha litt ekstra fokus på forkalkningene hans. Han stønner av og til litt når han legger seg ned, men jeg vet ikke om han har vondt, eller om det er med han som med oss når vi blir eldre, det kommer gjerne noen lyder når man reiser seg eller setter seg. Siden jeg var på jobb, var det Eileif som tok Nairo til veterinæren, og jeg var overbevist om at han og jeg hadde en avtale om at han skulle sende meg sms med oppdatering når de var ferdige. Tiden gikk, og jeg hørte ingenting. Ble mer og mer stressa og lei meg, for jeg tenkte at Eileif ville skåne meg og ikke si noe før jeg kom hjem. Jeg sendte en sms en times tid etter han hadde time, men fikk ikke noe svar, og tårene trillet på jobb. Kom meg hjem, var overbevist om at det var noe alvorlig galt, og som kvinnfolk flest, var jeg innom alle scenarioer i hodet. Da jeg kom inn, spurte jeg hvordan det hadde gått, og Eileif så helt uforstående på meg. Når han da får sagt at alt er i orden, Nairo er bare litt stiv i venstre hofte, så knakk jeg totalt. All spenningen måtte ut, og jeg hikstegråt over kjøkkenbordet. Så ja, alt er fortsatt bra med Nairo, han skal få litt smertestillende og betennelsesdempende for å se om vi får holdt hofta i sjakk.
Eileif hadde forøvrig ikke hørt sms’en fra meg, og han sjekker ikke telefonen sin hvis han ikke har hørt at det har skjedd noe på den.

Månedens geocaching:
Det har kun blitt 2 dager med caching i januar. Den første dagen var nyttårseventet ved Boltjern, den andre dagen var dagen med Cecilie:

Jeg hadde en lørdag til jeg trengte funn, men den dagen måtte gå til måking av taket på hytta. Dermed ble det bare 8 funn på meg totalt i januar, det er den dårligste måneden min siden mars 2017. Håper snøen og isen forsvinner, så jeg kan komme meg ut litt mer i februar.

Månedens naturbilde:
Solnedgang på vei hjem fra jobb:

8 Comments

 • Nøve

  Uffameg, hadde nok bekymra meg jeg også 😅 Godt å vite at han er i fin form, da.
  Helt greit at januar er over også. Nå blir dagene lengre og lysere, så februar blir sikkert helt perfekt. Trur eg…

  • Kjersti

   Nøve: Det er bedre å få en vond beskjed enn å ikke vite. Men ja, veldig glad for at det ikke er noe verre ❤️
   Det trur eg også 😀

 • Tove

  Det var en veldig laber cache-måned til deg å være. Men da blir det nok økning i neste måned. Det skjedde mye annet fint i januar ser det ut til 🙂 Godt å høre at Nairo holder seg godt fortsatt 🙂

  • Kjersti

   Tove: Veldig laber! Men kulde og snø får ta skylden for at det ikke ble mer.
   Jupp, januar ble ikke så verst, ihverfall når man glemmer alle de teite kuldegradene 🤪
   Veldig glad for at han har det rimelig bra ❤️

 • boerboelheidi

  Endelig er januar over , hadde bare februar vært det også, men kommer den dagen også 😄
  Ikke godt å gå å tro det verste, bra det gikk godt ❤️
  Fant 1 cache i januar jeg 😄 I februar “bør” jeg finne 4, men får se om jeg orker, er selvsagt en torsdag den suvenir greien er.

  • Kjersti

   Heidi: Her har stort sett all snø forsvunnet den siste uka, er den del is igjen som jeg også håper forsvinner før vi får snø igjen.
   Ja, det var en helt forferdelig dag. Blir jo så redd!
   Jeg ble så lei meg da jeg så at det var 4 som måtte til for å få suveniren, for jeg har ikke sjanse til å klare 4 på en hverdag 😣

   • boerboelheidi

    Vi hadde mye is, nå har vi mye is og mye snø. Skal snø resten av helgen og litt til, til dels mye. Det er så typisk her, januar – mars kommer meste snøen.
    Vi kan klare det om vi planlegger godt, og kjører et stykke. Men jeg er på jobb, så er begrenset hvor langt jeg gidder dra etter jobb for å finne cacher. Mener jeg har på den datoen fra før, så er heldigvis ikke noe jeg “må” ha nå.

    • Kjersti

     Heidi: Vi får litt snø igjen i neste uke, da vil jeg ikke ha is under 😖
     Altså, jeg klarer det, jeg også, men å dra innover til Fredrikstad eller Sarpsborg etter jobb gjør at jeg ikke er hjemme før tidligst 19-tiden, og så lenge jeg går og legger meg så tidlig som jeg gjør, er det ikke aktuelt. Hadde jeg ikke hatt datoen fra før, hadde jeg nok tatt én cache, men jeg er ikke interessert i å ødelegge hele kvelden for en stakkars tegning.