Ny duft

I litt over 3 år (jeg trodde det var mye lenger!) har jeg brukt parfymen Alive av Hugo Boss. Og jeg var på ingen måte lei den, men jeg hadde lyst på en forandring. Så derfor fant jeg meg en ny like før jul, og for et par uker siden var Alive’n tom og jeg begynte på den nye, Idôle av Lancôme:

Den er nok ikke så ulik Alive, men allikevel ulik nok til at jeg merker stor forskjell.

Flaska er tynn og høy, og dermed litt skummel å ha på hylla på badet, for det er nok lett å dytte borti den så den velter:

I tillegg er sprayen litt teit, for trykker du ikke hardt nok, kommer en tykk stråle, og trykker du for hardt, kommer det altfor mye. Men jeg venner meg mer og mer til den, og jeg synes lukta er god, så gjenstår det å se om det blir denne neste gang også 😊

4 Comments

 • boerboelheidi

  Parfyme er vanskelig. Så sjelden jeg bruker slik, men liker å ha stående så jeg kan bruke 😄 Akkurat nå har jeg ingen, og er ikke så mange steder å prøve nye her heller. Var så tilfreds med Jo Malone, men det er en stund siden jeg hadde.
  DKNY er også et merke som jeg har hatt flere av tidligere.
  Spørs om jeg får finne et parfymeri når jeg er på Lillehammer neste gang, synd man ikke “kan” prøve på seg flere enn et par om gangen.

  • Kjersti

   Heidi: Det er kjempevanskelig! Vi har et parfymeri på senteret her hvor de som jobber der er kjempeflinke på duftene de har. Så jeg lukter på en del på ark, og så plukker jeg ut to av de som jeg prøver på meg. Noen ganger liker jeg ingen av de, og da må jeg bare vente til en annen dag. Denne gangen forsvant den ene jeg prøvde med en gang, luktet ingenting på meg, mens denne nye luktet veldig godt.

   • boerboelheidi

    Akkurat som jeg gjør de gangen jeg prøver. Brent meg på at jeg har kjent på lukten bare med det samme, og kjøpt. Mye bedre om man kan gå litt med lukten på seg.
    En annen gang var det en parfyme søsteren min hadde på seg, og den luktet såå godt. Jeg kjøpte den selvsagt, og den luktet ikke såå godt på meg 🤣 Det er mange år siden, så lærte at man må prøve selv.

    • Kjersti

     Heidi: De sier at man bør gå med den på seg i ihvertfall 15 minutter, gjerne lengre 😊
     Husker jeg kjøpte 2 parfymer på taxfree for mange år siden. Den ene luktet pyton på meg men godt på mamma, den andre var det motsatt med. Fascinerende greier 😀