Kos og lek med Nairo

Dette har vært en hjemmehelg, men det har vært en artig helg med Nairo!

Nairo ligger ikke i fanget lenger, det er mange år siden han synes det var helt ok. Han kan av og til hoppe opp til Eileif, men det er mer for å få oppmerksomhet. Derfor var overraskelsen stor da han om fredag hoppet opp og la seg på fanget mitt:

Han sovnet ikke, men han ble liggende veldig lenge og lot meg også kose med han. Helt herlig <3

I går gikk Eileif og Nairo “runden i skogen” som vi kaller det, en runde vi gikk mye for en del år siden, men stoppet å gå den perioden det var villsvin der. Nå har vi ikke hørt noe på en god stund om villsvinene, så da gikk de den turen og storkoste seg. Ca 3 km i nydelig vårvær hvor sola faktisk hadde varmet litt.

Da Nairo var valp, var han ikke motivert av mat eller godbiter i det hele tatt. Det har endret seg på hans voksne dager, så i dag tok jeg med litt godbiter ut på rusleturen vår. Ikke noe problem å få han til å gå fint i bånd, og ikke noe problem å få han til å gjøre triks ute. Han klarte til å med å få “gi begge og vinke” til å bli “gjemsel” 😉

Så tok vinkingen nesten helt overhånd:

Klart han kan bare sitte og være fin også, han er jo født til å være fin <3

Om han er enig i det, er en helt annen sak :p

Har dere hatt en fin helg?

4 Comments

 • boerboelheidi

  Koselig med hjemmehelg også 😊 Vårvær og sol 😲 Noen som har det altså! Men nå har det vært veldig greit her en stund også, har ikke kommet så mye mer snø 😁
  Vi har besøk noen dager, så vi har vært ute i snøen.. 😄
  Nå sitter jeg å “irriterer” meg over en lyd jeg ikke vet hva var, pluss at det klirret i glassene. Blir spennende å se i morgen om det kan ha vært noe ras et sted.

  • Kjersti

   Heidi: Er så godt å slippe all den snøen! 😀
   Dere må jaggu bekymre dere for ras også, dere ja. Det er jeg også veldig glad for at jeg slipper å tenke på!