Landskapsbilder

Villmarkshjerte ønsker denne uken å se våre landskapsbilder. Så jeg satt meg ned i går og gikk gjennom bildene jeg har tatt etter at jeg kjøpte det digitale speilreflekskameraet, og fant ut at det var mange landskapsbilder på min harddisk. Så mange at jeg stoppet å lete når jeg kom til den perioden vi begynte med geocaching, for jeg vet jo jeg har tatt uhorvelig mange landskapsbilder på turene våre.

Jeg satt igjen med 5 bilder, og siden jeg ikke klarer å velge, legger jeg ut alle sammen 🙂

Dette første er tatt ved Elgåfossen lille nyttårsaften i 2007. En trollsk stemning som bare blir ødelagt av “regnbueflekken” som kameraet har laget.

Det neste bildet er av Langfoss, en foss vi kjører forbi når vi kjører til og fra Haugesund. Bildet er tatt i oktober 2008, og det er stor stas å se fossen så stor. Bilveien går over fossen, og man får seg så absolutt en dusj hvis man går bort dit 🙂

Bilde nr. 3 er tatt 1. nyttårsdag 2009, og dette treet befinner seg bare en kilometer fra huset vårt. Det var et fantastisk vær den dagen med noen minusgrader og strålende sol, en god start på et nytt år. Treet får en så nydelig farge av sola, og gresset i forgrunnen viser at vi hadde vinter.

Det nest siste bildet er nok en gang fra Elgåfossen, og er tatt i januar 2009. Jeg hadde fått stativ til kameraet og ville teste ut forskjellige lukkertider. Vannet blir så mykt, det ser nesten ut som fløyel!

Det siste bildet er tatt i september i 2009, og viser elva ved badeplassen ved Svingen, like på baksiden av kirken “vår”. Her er jeg veldig fornøyd med dybden jeg har fått i bildet, og selv om det er tatt i en høstmåned, synes jeg det lyser sommer av bildet.

Du kan også dele dine landskapsbilder, bare gå inn til Villmarkshjerte og følg fremgangsmåten hun beskriver der 🙂

{minsignatur}

10 Comments

 • Kari Viken Olsen

  Å – tusen takk! Leste et veldig trist innlegg på en annen blogg og ble aldeles nedtrykt. Men da jeg fikk se dine landskapsbilder ble jeg full av mot og glade tanker igjen :-). Fotografier og skrevne ord har litt av en påvirkningskraft!

  Stor klem!

  • Kjersti

   Kari: Vær så god! Fint at bildene kunne hjelpe deg opp litt, det gjør meg glad også 🙂
   Stor klem tilbake!

 • Siv Anita

  Fantastisk nydelige bilder!
  Først tenkte jeg at det første var min favoritt, men så så jeg det andre… og det tredje… og det fjerde… og det femte… de ble mine favoritter alle sammen!

  Tusen takk for bidraget! 🙂

  • Kjersti

   Siv Anita: Tusen takk! Koselig at du satt pris på alle sammen! Jeg ser bildene mine i et nytt lys når jeg titter gjennom bilder for å finne kandidater til dine “utfordringer”, og jeg hadde ett bilde til jeg hadde tenkt å ta med, men jeg venter med det til du en eller annen gang vil se nærbildene våre 🙂
   Bare koselig 🙂

 • camilla

  så vakkert, spesielt bilde nr 1 og 5. Utrolig flotte bilder du har tatt!! Det er nesten så jeg har lyst til å spørre om å få en kopi av deg, og ha disse i større format på veggen. 😉

  • Kjersti

   camilla: Oi…tusen takk! Blir helt satt ut her jeg nå..så mye skryt! Kan ta de to med på en minnepinne i morgen, så får du se de i større format, og om du fortsatt vil ha de da, skal vi vel fikse det 🙂

  • Kjersti

   Carina Josefine: Tusen takk! Blir rørt av all skryt, jeg!
   Tusen takk, det samme til deg! Nei, ikke noe tur. Min kjære jobber hele helgen, og jeg drar ikke på dagsturer uten han da det bare er kjedelig.