Langhelg over

Så var langhelgen min over. Har jo virkelig hatt langhelg denne uka da, siden jeg ikke har vært på jobb siden mandag. Men i morgen er det tilbake til jobb igjen, litt fler timer nå, men fremdeles bare to dager i uka. Satser på at det går bra.

Skal vi danse-finalen var jo i går, og jeg har jo vært bombesikker på at Aylar skulle stikke av med seieren, men til min store, og positive, overraskelse, var det Åsleik og Nadya som vant! Det gledet meg stort. Ikke fordi han nødvendigvis var flinkere til å danse enn Aylar, for Aylar er virkelig også flink, men fordi jeg synes Åsleik jevnt over har hatt større utvikling, og fordi jeg synes han underholdt mer. Å uttale meg om det tekniske rundt dansingen skal jeg på ingen måte gjøre, for der har jeg ikke peil.

Julegaver er noe som opptar hodet mitt mye om dagen. Har egentlig ikke så mange igjen, men de vi har igjen er gjerne de som ikke ønsker seg noe som helst og som har alt. Så hvis dere har noen tips på gaver til et par midt i 30-årene, eller godt voksne mennesker i 60- og 70-årene, setter jeg stor pris på det!

Så ber jeg nok en gang pent om stemmehjelp. Vinneren utropes tirsdag (vet ikke når på døgnet), så da kan vi gå utifra at siste stemmedag er i morgen, og ved siste opptelling ligger jeg 12 stemmer bak min konkurrent. Og vi kan ikke stole på at 12 stemmer til er nok, for hun får jo også selvsagt inn stemmer hele tiden. Så vær så snille og gå inn på denne linken, scroll ned til kommentarfeltet, fyll ut navn og e-postadresse og skriv Deltaker 2, Kjersti eller Pilaris i kommentarfeltet og trykk Send kommentar. Alle stemmer teller (så lenge det ikke kommer to stemmer fra samme pc), jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme (selv om jeg ikke skulle vinne), og skulle jeg vinne, har du bidratt til et tilskudd til vårt bryllupsbudsjett. Og til alle dere som allerede har stemt: tusen hjertelig takk for hjelpen!

Nå skal jeg straks tilbake til sofaen for litt mer tv-titting, før jeg finner senga.

Håper dere har hatt en fin helg, og så ønsker jeg dere en deilig uke.

{minsignatur}

6 Comments

 • Siv Anita

  Kjersti, er det en stemme fra hver PC i huset? Ikke fra hver internettadresse, eller hva det nå heter? I dette huset er det 7 bærbare pc’er, som bruker internett fra samme ruteren… ergo kan jeg (hvis det er hver PC) skaffe deg 6 stemmer til!!! LET ME KNOW!!!!

  Julegavetips til de i 30-årene; korg med fine stearinlys, ei skål og en pose twist! KOSEGAVE!!!

  Julegavetips til de i 70-årene; kalender for 2011 med bilder fra 2010! Pleier være en STOR suksess!!!

  Håper du får en fin-fin dag!
  *KLEM*

  • Kjersti

   Siv Anita: Såvidt vi kan skjønne, går det antagelig en eller kanskje to ip-adresser ut fra ruteren deres. Det vil si at hvis deres 7 pc’er stemmer, er det en risiko for at alle stemmene fra dere blir annullert, inklusive de to som allerede har blitt godkjent fra dere. Så tusen takk for forsøket, men jeg tror vi dropper det for sikkerhets skyld 🙂

   Julegavetipset til 30-åringene var strålende, det skal jeg så absolutt ha i bakhodet! Det til de andre: bildene som er representative for 2010 er stort sett bare bilder av cacher og av en totalskadet hytte, og jeg tror ikke noe av det er kjempeinteressant. Men takk!

   Stor klem! 🙂

 • Siv Anita

  De to stemmene som er kommet fra oss er fra to forskjellige internett-tilkoblinger; for Elise var hos en venninne da hun stemte! 😀 Var ikke det lurt?

  Jeg er så spent på om du vinner!!!

  Blir veldig, veldig spennende å se…
  *KLEM*

  • Kjersti

   Siv Anita: Veldig smart, tusen takk igjen! 🙂

   Jeg er også veldig spent, men ved siste opptelling jeg hadde, ledet konkurrenten med ca 16 stemmer (for et par timer siden), så jeg har ikke altfor høye forhåpninger. Men det er helt sykt hvor mange som har stemt på meg da, jeg er evig takknemlig!
   Klem!

 • Kristin

  Ang. konkurransen så ser jeg at min stemme nr. 2 har blitt godkjent, men tror ikke jeg tar sjansen på å stemme flere ganger herfra.

  Når det gjelder gavetips, så kan vel egentlig det du har fått brukes til begge aldersgrupper spør du meg. Jeg slet med å finne på noe til mine bestemødre som aldri skulle ha noe, og et år ga jeg dem en kurv hver med litt forskjellig småtteri. Man kan jo legge oppi hva som helst, som f.eks kjeks, sjokolade og ander godsaker, kaffe, lys og servietter .. er bare fantasien som stopper deg 😉 Eller kanskje en bok om noe som interesser dem? Det finnes jo så mange fine gavebøker av alle mulige slag 🙂

  • Kjersti

   Kristin: Tusen takk for stemmer, jeg er evig takknemlig uansett! 🙂

   En sånn kurv er absolutt et veldig godt tips, det er bare jeg som er veldig lite kreativ. Men jeg skal absolutt la den ideen kverne rundt i hodet i noen dager, så kommer jeg helt garantert på ett eller annet som er både fornuftig og fint. Gavebøker er heller ikke noe dumt tips, men en av de jeg skal kjøpe til har alle bøker som noen sinne er skrevet (tror jeg), og de andre åpner vel knapt en avis og absolutt aldri en bok, selv om den bare skulle bestå av bilder 🙂 Ikke alle som er like lesehest som meg 🙂