Litt hvitt

Nå var det helt klart på tide med noen nye negler. Acrylen på tommelen på høyre hånd spratt av søndag kveld da jeg skulle åpne batterilåsen på speilrefleksen. Neglene på pekefinger og langemann på venstre hånd knakk om mandag:

Og det er mulig det er jeg som innbiller meg ting, men jeg synes det ser ut som om de hadde vokst ekstra mye disse 5 ukene, men det er jo egentlig bare bra, bortsett fra at det ikke ser pent ut.

Det var min tur til å velge hva jeg skulle ha, og etter et inspirasjonsbilde på nett, ble mine negler sånn:

Jeg som egentlig kun vil ha hvitt hvis jeg har klassiske french tip, endte med en french tip med variasjon. Tommelneglen er lik lillefingerneglen, og jeg er superfornøyd! Enkelt, diskret og litt utenom det vanlige.

Jeg betaler hver eneste negltime jeg har fra egen lommebok, men jeg reklamerer gjerne litt for Maria på Hud og Laserklinikken allikevel. Dra til henne hvis du vil ha nye negler, uansett om du vil ha helt enkle, klassiske negler eller noe litt annerledes. Jeg lover at du blir fornøyd!

2 Comments

  • Annikken

    Super delikate 🤗 blir ikke så stygg heller når neglene vokser ❤️ vel verd pengene 👍🏼💖

    • Kjersti

      Annikken: Takk! Det er sant, det er mer synlig når det er mørk lakk. Men jeg bryr meg ikke så mye om det heller, jeg da 😊