Rundt Tose varde i Torsnes

La meg si med en gang at jeg ikke aner om det heter i Torsnes eller på Torsnes, så jeg vil ikke ha noe tyn for at jeg skriver feil 😬

Jeg tok uansett turen til Torsnes i går. Trengte 9 funn, og der ligger det en liten trail på 7 cacher pluss 2 utenom trailen, og skulle jeg ikke finne alle, hadde jeg 3 andre cacher i bakhodet som jeg uansett måtte kjøre forbi.

Fant lett frem til parkeringen, og der var den søteste lille boden:

Aner ikke om det var selvbetjening, men jeg gikk ikke inn for å finne det ut heller. Legg også merke til overskriftene på menyen til høyre, snakk om skikkelig brei Østfolddialekt 😄

Det var kaldt i går, men en strålende sol holdt følge med meg hele dagen, og den tinte også opp terrenget. Klinete gjørme er ikke noe moro å gå i, heldigvis var det bare i starten:

De to første cachene var ikke noe problem å finne. Så visste jeg at den tredje kunne være litt utfordrende, men den ga meg dagens største mysterie på en helt annen måte. For hvordan i alle dager hadde denne lille kantarellen havnet på en grein som ikke var festet til noe tre, den bare hang løst fra noen andre greiner?

Jeg trodde først at kantarellen var cachen, men den satt bom fast. Snodigste jeg har sett på lenge!

Cachen ble funnet etter å ha tittet på noen bilder fra tidligere finnere, og det var en finurlig liten sak.

Så kom jeg forbi det som helt tydelig var en nedbrent bygning av noe slag:

Googlet kjapt da jeg kom hjem, men fant ikke noe i løpet av de 30 sekundene jeg gadd å lete, så jeg vet ikke hva som har brent ned.

Fikk skikkelig vårfølelse da jeg gikk forbi denne lille bekken:

Jeg håper så inderlig at vi ikke får mer snø denne vinteren, men det er meldt kaldt om natta fremover, så det skulle ikke forundre meg om det kommer noen flak.

Se på dette været, da!

Det var drit kjedelig å gå alene i går, men jeg koste meg allikevel. Nydelig vær, stort sett enkle cacher, og så mye å se på! Som for eksempel denne grillhytta:

Den var så forseggjort, gled rett inn i omgivelsene, og hadde en kjempefin uteplass:

Eller, kjempefint var det vel ikke, men funksjonelt. Og så var det flere picnickbord like ved siden av.

Inne var det også veldig fint:

God plass, lykter langs veggene, stor grillplass. Helt strålende!

Neste lille stopp var ved utkikkstårnet:

Ikke veldig høyt, men for høyt for meg, spesielt med den åpne trappa. Så jeg holdt meg på bakkenivå:

Like på bortsiden lå det ei speiderhytte med en stor og fin uteplass:

Der bevilget jeg meg en pause i sola, det var så deilig å bare sitte:

De siste cachen gikk også som en lek, og vips så var jeg tilbake ved bilen. 9 funn rikere (bare tradisjonelle), ca 3,6 km tilbakelagt i strålende sol (men litt kaldt), og veldig fornøyd med en fin tur.

Bevilget meg en is da jeg tok ukeshandlingen på vei hjem:

Er ikke feil med is på en kald dag i februar, altså 😉

2 Comments

  • Annikken

    Så fin tur da 🥰 nydelig vær og oppnådd chache mål 👏🏼👏🏼 kan ikke bli veldig mye bedre annet en med selskap da som du savner ❤️

    • Kjersti

      Annikken: Jeg hadde ikke forventet at det skulle være så mye å se på, så det var en positiv overraskelse, og det gjorde turen veldig mye bedre. Men ja, jeg savnet selskap i går, hadde vært så koselig å skravle underveis, og dele opplevelsene med noen ❤️