Dåpen til yngste lillemor

I går var vi bedt i dåp til yngste lillemor, og siden det var et stykke å reise, var det bare å komme seg opp tidlig. Vi hentet eldste lillemor og hennes foreldre på veien, og takket være memorisering av kart og google maps, var vi fremme ved kirken i god tid. Og for en nydelig utsikt det var fra kirken!

Det var tre dåpsbarn, og ingen gråt. Lillemor ville til og med håndhilse på presten da han velsignet henne, det ble det mye latter av 😍

Selskapslokalet var like bak kirken, og det var nydelig pyntet og massevis med god mat:

Tapas i bøtter og spann, jeg maktet ikke smake på alt, men det jeg spiste var kjempegodt!

Det eneste bildet av meg selv ble tatt da dagens BeReal tilfeldigvis skulle tas da jeg var ferdig med maten:

Heldigvis eksisterer det finere bilder av meg når jeg har på meg festdrakten 🤪

Eldste lillemor var i storform og underholdt oss alle, både i bilen innover og i selskapet:

Logisk nok sovnet hun litt i bilen på vei hjemover, men synging og skravling fortsatte når hun våknet. Og så fikk jeg en melding fra mammaen hennes på kvelden, hvor hun fortalte at lillemor hadde sagt at hun hadde hatt det superfint sammen med farfar og mimmi, og da smelter jeg jo totalt ❤️

Og så var det dåpsbarnet, da. Lille, vakre lillemor, som var blid fra start til slutt (så klart med en innlagt sovepause), og som fikk grise med et kakestykke:

Så nysgjerrig på både kake og alle menneskene, og hun hang seg helt opp i søljene mine en av gangene jeg snakket med henne ❤️

Vi fikk også spist noen kakestykker før vi måtte sette kursen hjemover igjen, måtte dra tidlig siden Nairo var alene hjemme. Rimelig sliten da vi kom hjem, men takknemlig for en fin dag sammen med lillemorene mine <3

7 Comments