Lys på do

Jeg har jo helt glemt å vise dere at vi har fått lys på do! Det er en stund siden jeg skrev dette innlegget om at vi ikke hadde lys på do, og nå er det halvannen uke siden vi fikk nytt lys på do:

Jeg sa til damen i elektrikerbutikken at jeg ville ha den billigste lampa de hadde, men allikevel ha godt lys der, og da ble det denne. Kunne fått ei lampe lik halvparten av denne, men jeg synes bare 40W var litt lite. Som alle andre håndverkertjenester kostet det noen tusenlapper, men vi hadde jo ikke noe valg, det er jo sånt man ikke har lov til å gjøre noe med selv, og jeg er ikke interessert i å miste forsikringen ved en eventuell brann.

Lampa er vel ikke akkurat av de peneste, den er ihvertfall ikke min smak. Men jeg har en drøm om å pusse opp der en vakker dag, og den duger mer enn godt nok frem til den drømmen eventuelt skulle bli virkelighet. Hovedsaken er at den funker, og det gjør den så absolutt! I tillegg er det vanlige pærer i den, ikke lysstoffrør, og bare dét er et kjempepluss!

2 Comments