Mars 2020

For noen merkelige uker. Halve mars var normal, den andre halvdelen har vært totalt unormal. Jeg sitter fremdeles med hjemmekontor og gjør så godt jeg kan ut av en snodig situasjon, Eileif er i karantene/sykmeldt/permittert (for ordens skyld: han er i god form, har bare milde symptomer. Kan like gjerne være en helt normal forkjølelse). Men den siste dagen i måneden fordrer en oppsummering, så her kommer den.

Månedens høydepunkt:
Siden lillemor har slitt med kolikk og foreldrene dermed ikke har hatt så mange pustepauser, tok jeg henne med på trilletur i begynnelsen av måneden. Et par timer ute i lufta, bare henne og jeg:

Hun sov og “knirket” (laget sånne nydelige knirkelyder bare babyer og valper lager) seg gjennom hele turen, og jeg fikk erfare at det er sabla tungt å dytte barnevogn i oppoverbakke :p

Månedens bøker:
Den første var Vanvittig skyldig av Liane Moriarty:

Hva jeg synes om den kan dere lese her.

Den andre var Over horisonten av Jojo Moyes:

På noen bokomslag står det at dette er hennes beste bok til nå. Nå har ikke jeg oversikt over i hvilken rekkefølge bøkene hennes har kommet, men det er ikke den beste boka hennes jeg har lest. Omtale her.

Månedens Nairo:
De fleste hunder kan ha noen merkelige sovestillinger, det er ikke forbeholdt hverken Finsk Lapphund generelt eller Nairo spesielt. Men jeg måtte le da jeg oppdaget han liggende slik:

Okay, jeg klarte jo å vekke han, men han sov sånn. Med bokhylla som hodepute. Det er ingen tvil om at han liker å ha hodet høyt når han sover 😀

Månedens geocaching:
Dette har vært en laber cachemåned. Februar var heller ingen god cachemåned, men jeg håper april blir bedre. Jeg skal ihvertfall prøve å få så mange turer ut som mulig i påska, må bare finne noen områder med lite folk. Høydepunktet for mars ble uansett turen om lørdag:

Månedens strikketøy:
Nope, fremdeles ikke strikket en eneste maske. Jeg har laget meg en to-do-liste over ting jeg vil ha gjort før påskeuka er over, og jeg har skrevet strikking på den, så jeg håper det motiverer meg til å ta frem pinnene igjen. Om det så betyr at jeg må fravike fra regelen min om å ikke ha to UFO’er på én gang, for da kan jeg begynne på noe nytt.

Månedens naturbilde:
Jeg er som kjent ikke noe glad i vinteren, men akkurat denne gåturen synes jeg var veldig koselig fordi det kom så himla mye snø på en gang som ikke ble liggende:

Og så satser vi på at det var det siste snøfallet for denne sesongen 🙂

4 Comments

 • boerboelheidi

  Så koselig med trilletur ?
  Blir spennende å se hvilken strikking det blir, jeg har vært veldig treg med strikking selv siste tiden. Men tar seg nok opp igjen.
  Siste snøfall ? Da er dere heldige, her er meldt snø flere dager før påske ?

  • Kjersti

   Heidi: Det var sååå koselig! <3
   Jeg har nok garn til å sysselsette meg selv i årevis fremover, så jeg aner ikke hva jeg skal sette igang med. Pluss at det er flere ting jeg har lyst til å kjøpe garn til... Og nå blir det snart varmt, og da orker jeg ikke sitte med strikketøy.
   Jeg sier ikke at det var siste snøen, jeg sier jeg håper det var siste snøen :p Har snødd i både april, mai og juni før her nede, men jeg håper vi slipper det i år.

  • Kjersti

   Tove: Godt å høre at jeg ikke er alene! Ser jo det på terningkastene hos Bokelskere også.