Mars 2021

Månedens høydepunkt:
Mars har vært en tung måned, derfor var det ekstra hyggelig når krokusen dukket opp helt mot slutten av måneden:

Månedens bok:
En sang fra fortiden av Katherine Webb:

Min omtale:

Det er lenge mellom hver gang jeg leser ei bok jeg på ingen måte klarer å bli fenget av, dette var dessverre en av de. Irritasjon var vel det jeg følte mest av, blant annet over meg selv fordi jeg ikke klarer å slutte å lese dårlige bøker, jeg må lese de ferdig uansett hvor lite jeg liker de. Brukte noen setninger hver gang boka skiftet tidsepoke for å finne ut hvor og når i verden jeg faktisk var.
Terningkast 1.

Husk at du alltid finner alle bøker jeg har lest hos Bokelskere.

Månedens Nairo:
Søte gutten min som takler skummel foss veldig bra:

<3

Månedens geocaching:
76 funn så langt i år. Ikke i mars, men i hele 2021. Det er ikke mye å skryte av. Det er også halvparten av det jeg skulle hatt hvis jeg skulle holdt målet om minst 50 hver måned.

Høydepunktet denne måneden var Isegran om lørdag:

Månedens strikketøy:
Jeg er godt i gang med temperaturskjerfet til meg selv:

Ikke minst går det mye fortere når jeg ikke strikker sikksakk, som jeg gjorde på det første skjerfet. Og så ser jeg at jeg må ta meg sammen og feste tråder.

Månedens naturbilde:
Lite turer denne måneden resulterer i lite naturbilder og dermed lite å velge mellom. Men Elgåfossen er alltid fin:

Og ja, jeg synes den er fin selv de gangene det er lite vann i den 😉

2 Comments

 • Tove

  Alltid koselig disse måneds-oppsummeringene dine. Jeg tror jeg står over temperatur-skjerf rett og slett pga alle trådene som skal festes. Det blir veldig ange tråder.

  • Kjersti

   Tove: Så hyggelig å høre, takk!
   De første skjerfene jeg strikket (ikke temperaturskjerf), strikket jeg rundt på rundpinne. Da blir skjerfene doble, og du kan tillate deg å dra med deg tråden på litt lengre hopp enn du kan på et vanlig skjerf. Så det er jo en mulighet 🙂 Eneste ulempen jeg kan komme på med det, er at temperaturskjerfene blir veldig lange og må flere ganger rundt halsen, og da kan det kanskje bli litt vel mye med dobbelt skjerf. Men, er du flink til å feste tråder underveis (som jeg gjorde på det første skjerfet), er det ikke egentlig noe problem. Jeg tillater meg selv å ta med en tråd over ett hopp, altså f.eks. så strikker jeg en rille hvitt, og hvis jeg så skal ha en rille rosa og så hvitt igjen, så klipper jeg ikke den hvite etter den første rillen. Det lille hoppet er ikke synlig når skjerfet er ferdig, og du sparer deg for en god del festing.