Midlertidig vinter i vinterferien

Det snødde tunge, våte filler da vi sto opp i morges. Nå er ikke det noe uvanlig i februar, men jeg oppdaget det uvanlige da jeg kom meg i bilen og kjørte til jobb. Ubrøytede veier. Normalt er de kjappe med å brøyte veien her på bygda, siden det kjøres en del tømmertrafikk her, men i dag hadde de tydeligvis prioritert andre steder først.

Dype spor som selvsagt ikke har blitt laget inne i riktig kjørebane, men mer midt på, sånn at man MÅ ut i slapsen når det kommer bil i mot. Det skal sies at jeg er ekstremt lite glad i å kjøre på vinterføre, men i dag kjørte de fleste nesten like sakte som meg.

Jeg stoppet ikke for å ta noen bilder før jeg var ganske nærme byen, og der var det selvsagt mer oppkjørt og mindre snø:

45 minutter brukte jeg på å komme meg på jobb.

Det ble mildere og mildere utover formiddagen, og da ble veien på utsiden av jobb omgjort til en aldri så liten elv. Heldigvis var støvlene mine tette! Og utover ettermiddagen har det også blåst opp, så det meste av snøen er allerede borte. Midlertidig vinter, altså.

Nå har jeg vinterferie, og det skal bli så godt å sove lenge (ha…ha…ha…)! 🙂

6 Comments

  • Kjersti

   Eva: Vinter, høst og vår på samme dag…
   Prøver å fordele feriedagene litt utover, noen få nå før sommeren, så 3 uker i sommer, så noen dager til høsten, og resten i romjula 🙂

  • Kjersti

   Lillian: Det eneste stedet man finner skiføre her i denne kommunen, er i kunstsnøanlegget. En sjelden gang kan det være nok snø i marka også, men det er ytterst sjeldent.
   Tro meg, jeg skal nyte hver eneste dag resten av uka! Er så glad for at jeg har mulighet til å ta et par dager ferie, så jeg føler meg deg.

 • boerboelheidi

  Vi fikk snø også! 🙁 Og alt er vått, klissete og sølete, sukk. Men snart er det mars, og da er det heller ikke lenge til april, og plutselig er det jammen mai også 😀
  Kos deg i ferien 🙂

  • Kjersti

   Heidi: *ler* Du er flink med rekkefølgen på månedene 😉 Men ja, det er ikke lenge til vår nå, selv om jeg egentlig ikke kan si at vi har hatt noen vinter i år.
   Tro meg, det skal jeg 🙂