Mitt event

Jeg har deltatt på noen eventer i løpet av de årene vi har cachet, men jeg har aldri holdt event selv. Ikke før i går.

Må jo innrømme at jeg har vært rimelig nervøs for dette. Redd for at veien inn til gapahuken ikke skulle være kjørbar, redd for at vi skulle være skikkelig uheldige med været, redd for at det ikke ville komme særlig mange, redd for at vi ikke skulle få fyr på bålet, og redd for en haug med andre ting. Jeg vet at mesteparten av disse redslene er bare teit å ha, men det er rart med det, man vil jo at det skal bli vellykket.

Eventet skulle være klokka 1200-1400, så Eileif og jeg var på plass litt etter klokka 1100 etter litt kjøring på litt vel glatte grusveier, men det gikk fint. Flinke mannen min fikk fyr på bålet på første forsøk, og i den litt sure vinden var det godt å ha bålet å varme seg på:

Det tok ikke lang tid før de første deltakerne kom, og det strømmet på med folk faktisk frem til en halvtimes tid før eventslutt. Kjempemoro!

I skrivende stund er det 20 nick som har logget eventet, og jeg vet om ihvertfall én som ikke har logget enda. Når da i tillegg en del av nickene består av flere personer, så vil jeg anslå at vi kanskje var rundt 30 personer! Fantastisk!

Pølsegrilling på bål sto på planen, og jeg smilte godt når jeg så denne ketsjupflaska:

Sennepen er i normal størrelse 😉

Den aller yngste eventdeltakeren var denne 10 uker gamle vakringen:

Og i tillegg er det en eventdeltaker som ikke fikk signert loggboka:

Kake ble spist, stemningen var god, praten gikk lett, og selv om det var surt og rått vær, er jeg alt i alt veldig fornøyd med mitt første event, og det spørs om ikke dette må bli en tradisjon.

Har lagt ut noen få ekstra bilder i eventloggen min, titt gjerne innom der også.

Tusen takk til alle som tok turen, og tusen takk for alle fine logger! Jeg storkoste meg fra ende til annen, det er lett å holde event når man får så koselige deltakere som alltid skravler og smiler og tar vare på hverandre.

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Jeg er SÅ takknemlig for at det gikk så bra, og veldig rørt over koselige logger, både på eventet og på cachen som ble sluppet samtidig i går. Frister så absolutt til gjentakelse 🙂

 • Tove

  Jeg tviler ikke et sekund på at du hadde skrekkelig mange bekymringer om alt som kanskje kunne gå galt. Temmelig sikker på at de fleste var helt usannsynlige 😉 Men så bra at alt gikk bra og at dette ble både vellykket og frister til gjentakelse 🙂 Gode logger er balsam for sjelen 🙂 Ser det begynner å bli tett melleom eventer og treff av ulike slag rundt her og så det spørs om vi ikke må delta på et snart vi og.

  • Kjersti

   Tove: Nja, helt usannsynlige var de ikke, men det var noen av de hvor sannsynligheten for at de skulle slå inn var ytterst liten 😉 Men, vi var i samme område igjen i går, og da var kjøreforholdene betraktelig verre, og vinden var enda surere.
   Veldig fornøyd på alle måter, og utrolig takknemlig for de fine loggene!
   Synes dere skal gjøre det, det er jo bare koselig, man får skravlet masse geocaching, og så kan dere helt sikkert plukke opp et tips eller 20 på løsing av mysteryer 😉