Nairo er 12 år i dag

Tenk at denne vakre gutten, mammas lille vakre, er 12 år i dag! Så klart han fikk den tradisjonelle bursdagsmiddagen sin; våtfôr med alderen skrevet i tørrfôr:

Skal love dere at det var en utålmodig gutt som ventet på å få et “værsågod”:

Maten gikk ned på høykant, og så var det tid for gave. Gammel hund glemmer ikke yndlingskunst: gi begge/sitte bamse:

Rett inn i stua for å pakke opp og tygge opp:

Det vil si, det tar sin tid før han klarer å tygge opp det der 😊

Arkas ble bare 10 år (nesten 11), så jeg har aldri hatt såpass godt voksen hund før. Og det jeg merker det best på, er at han hører dårligere. Både sånn i det daglige, men spesielt når han sover. For når han sover tungt nå, hører han antagelig ingenting eller ihvertfall veldig lite. I går morges sto jeg opp. Han sov på gulvet på soverommet mitt, og han pleier da å være med meg på badet og så ned i 1. etasje. Men i går ble han liggende på soverommet, og han kom ikke etter meg ned. Etter rundt 45 minutter går jeg opp på badet i 2. etasje, og fremdeles ingen Nairo, så jeg ble jo bekymret. Da jeg var ferdig på badet, gikk jeg inn på soverommet, satt meg ned ved siden av han og strøk han litt på ryggen. Og vips, da våknet han, og ble med meg ned. Han skjønte derimot ingenting da jeg gikk rett ut i gangen og tok på meg for å dra på jobb, han trodde jo at jeg akkurat hadde stått opp og skulle sitte ved pc’en litt. Vi merker også den dårlige hørselen hans da vi kommer hjem, for han hører ikke lenger at bilen kjører over grusen på gårdsplassen, og ofte hører han ikke at vi låser oss inn ytterdøra heller. Men hvis dårlig hørsel er alt han skal slite med på sine godt voksne dager, så skal jeg jaggu være glad på hans vegne!

Gratulerer med dagen, mammas lille vakre, jeg er SÅ glad i deg ❤

6 Comments

 • Annikken

  Gratulerer til Nairo ❤️ Er så fint å lese at han er i fin form tross dårligere hørsel og er så enig med deg at det ikke er noe stort problem å snakke om🫣 mine hunder har desverre ikke nådd lenger en til 10 1/2 som ble den eldste (Santo Rottweiler ) Nova ble 10 i september så håper hun ødelegger statistikken til gangs ❤️ Hipp hipp hurra fra Nova og Khan og meg da 🦴🍖

  • Kjersti

   Annikken: Takk ❤
   Merker ikke noe til forkalkningene hans sånn i det daglige, og nå går vi ikke lange turer lenger, så den biten bekymrer jeg meg lite for. Og det eneste som er litt frustrerende med hørselen hans, er at jeg må lære meg å trampe litt hardere i gulvet for at han skal reagere 😂
   Min Santo (blanding Elghund og Finsk Spets) ble rundt 4, han ble avlivet etter at jeg var ute av livet hans. Arkas manglet 2 måneder på å bli 11, men han hadde absolutt ingen alderdomstegn. Nova knuser den statistikken, det er jeg bombesikker på! ❤