Nalla bai november

Men altså, hva i alle dager skjedde med november? Denne måneden har gått uhorvelig fort!

Nalla bai er adjø på språket malayalam ifølge Google translate. Så da sier vi Nalla bai til november med denne oppsummeringen:

Månedens høydepunkt:
Juleshoppingturen til Drøbak. En helt perfekt dag med shopping, kultur/historie og god mat sammen med herlige venner:

Månedens nedtur:
Denne uka fikk vi plutselig -10 grader et par dager. Og egentlig hadde jeg tenkt å si at det var månedens nedtur, men etter de dagene har vi hatt plussgrader, regn/sludd og vind. Og jeg velger heller -10 og klarvær enn varmegrader og drittvær.

Månedens bøker:
Det ble en bok i november, og det var Lee Child 61 timer av Jack Reacher:

Omtalen min finner du her hos Bokelskere.no.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Igjen kan jeg vel ikke si at det er hverdagslig å finne cacher, for jeg gjør det jo ikke hver dag, og det velter jo om på rutinene. Men det begynner å bli en vane, og når jeg i dag signerte en logg innebar det at november er fylt:

Hurra! Nå gjenstår “bare” desember, januar, februar, mars og april 😉

Månedens Nairo:
I likhet med meg, så er Nairo et vanedyr. Han vet at vi går ut med han en stund etter at han har fått middagen sin, men klokka har han ikke helt styr på. For alle tider ellers på døgnet ligger han helst i nærheten av oss, men på kveldene legger han seg gjerne i gangen allerede et kvarter etter middag og blir liggende der, som en standhaftig tinnsoldat, og venter på at vi skal ut:

Helt alene i gangen, optimist til tusen 🙂

Månedens shopping:
Jeg har kjøpt flere ting til meg selv denne måneden (blant annet litt diverse på black friday, som jeg ennå ikke har fått), men det jeg har vært mest fornøyd med, må være genseren:

Jeg har brukt den ved et par anledninger, og den er superfin!

Månedens strikketøy:
Å strikke med 5 pinner har tatt helt strikkelysten fra meg, så jeg tror ikke jeg har strikket mange pinnene i november. Må ta meg sammen! Men jeg tror jeg med sikkerhet kan si at jeg ikke blir ferdig denne vinteren…

Månedens naturbilde:
Tja, jeg vet ikke helt om man kan kalle dette for et naturbilde, selv om det er vann med. Men til å være et mobilbilde, er jeg veldig fornøyd med det, for jeg synes det oser stemning:

Bildet er tatt da C, S og jeg var på Bjørnov/Sunde-show på Brygga kultursal, også en kjempefin kveld.

Det kommer til å gå i ett i desember med planer av ymse slag hver eneste helg. Forhåpentligvis gir deg meg mye å blogge om og mye å se tilbake på når månedsoppsummeringen for desember kommer om en måned. God adventstid alle sammen!