Negler for meg

Neglene jeg har hatt de siste 4 ukene var for å feire Eileif og hans bursdag:

Neglene jeg skulle få i dag skal vare til etter min bursdag, så da ville jeg ha noe for meg. En av de jeg følger på TikTok og YouTube la nylig ut sine nye negler, og de falt jeg totalt for, så da ble det sånne:

Det er ikke veldig lenge siden jeg ikke ville ha noe glitter i det hele tatt, nå er det glitter nesten hver gang jeg får nye negler 😉 Og selv om disse ser veldig prangende ut, så er det egentlig bare når det er masse lys, ellers er de ganske, tja, nøytrale er vel feil ord, men de er mer avdempet. Eller noe sånt 😉 Fine er de ihvertfall!

2 Comments

    • Kjersti

      Heidi: Det er jeg også! Hadde det bare vært mine egne negler, hadde de ikke holdt seg så bra, men at acrylen ikke brekker oftere er rimelig imponerende.