Nok et lunt ribbeskjørt

Beklager at det er så stille fra meg for tiden, men dagene går med til å jobbe, spise smertestillende, og holde meg mest mulig i ro. Dagene etter operasjonen sist uke har mildt sagt vært forferdelige på alle måter, og i morgen er det på’n igjen 🙁

Men det var ikke det jeg skulle snakke om i dag. Det blir ikke mye strikking for tiden, men nå har jeg endelig fått ferdig det “store” prosjektet jeg har holdt på med en stund, og det var nok et lunt ribbeskjørt. Forrige gang strikket jeg til meg selv, denne gang har jeg strikket til C.

Samme garn, Drops Merino Extra Fine, men denne gang i fargen mørk grå. Etter flere prøvinger ble det også lengre enn mitt, så neste gang jeg eventuelt strikker et sånt til meg selv igjen, skal jeg være flinkere til å prøve det.

Oppskriften finner du her på Ravelry.

Jeg holder fremdeles på med noen småprosjekter, dere får se når garnet er brukt opp.

6 Comments