Nummer 5 – favorittcachekalender

Topp 5!

5. plassen går til en finurlig installasjon så og si midt i Halden sentrum. Den heter Screw IT, go to the theatre (GC256TR), og er dessverre ikke tilgjengelig i skrivende stund. Men jeg skal love dere at den er bra!

Fredrikshald teater er en empirebygning fra 1838, og teateret er eid og driftet av stiftelsen Halden Historiske samlinger. Det er Norges eldste teater, tegnet av Balthazar Nicolai Garben (kilde: Wikipedia). Såvidt jeg vet, eksisterer fremdeles noen av de originale kulissene.

1 201212 IMG_9923(bildet er lånt herfra)

Cachen har fått sin plass på min liste fordi den er så utrolig vanskelig og så utrolig lett. Nok en gang er det “boksen” som er årsaken til dette, og ikke minst plasseringen den hadde. Den hører så utrolig godt hjemme der at man ikke klarer å forestille seg at den er det den er, selv om man stirrer rett på den 🙂 Etter å ha logget DNF (Did Not Find) på den, fikk vi litt hjelp fra cacheeier, og 7. mai 2010 fant vi den (bilde av cachen finner du i innlegget jeg linker til, bildet er ikke tatt der den hadde plassen sin). Dette er en cache man absolutt skal lete etter, så sant den får en tilsvarende plassering når den kommer opp igjen 🙂

2 Comments

  • Tove

    Morsomt med slike “bokser”, men jeg tror ikke jeg hadde vært helt komfortabel hvis jeg måtte begynne å demontere / skru løs saker og ting for å finne en cache. Ser noen av dere har med dere verktøy. Er det vanlig at man må ha det på en del cacher?

    • Kjersti

      Tove: Akkurat denne trenger man ikke å skru på 🙂 Det er vel ikke vanlig å måtte ha verktøy for å få logget cacher, men trenger man det, står det som regel i cachebeskrivelsen, eller så har den difficulty 5. En pinsett er alltid greit å ha, spesielt på nanoer, men jeg har ennå ikke tatt i bruk pinsett selv, man klarer som regel å få opp loggen uten hjelpemidler.