Ny form og ny farge

Forrige gang jeg var hos Maria, begynte vi å snakke litt om at jeg kanskje skulle bytte form på neglene mine. Jeg har latt tanken om det modne de siste 5 ukene, og bestemte meg i dag for å endre til mer mandelformede negler (aner ikke om formen har et bestemt navn, det er den beste beskrivelsen jeg kan komme på). Slik så de gamle neglene ut:

Aner ikke hva du kaller denne formen heller, men det var jo en flat/rett/firkantet tupp. Nå ser de slik ut:

Bunnfargen er en slags lys beige, to av neglene har glitter fra mørk rosa innerst til hvitt/sølv ytterst. Av og til titter jeg litt på bilder på nett og fant noe i likhet med dette som jeg synes var fint, og det klarte Maria å gjenskape.

Jeg synes den nye formen er fin, men så gjenstår det å se om jeg venner meg til den eller ikke. Hva synes dere er finest: flat eller avrundet tupp?

4 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.