Små glimt fra helgen

Ville finne en cache i går, og kom på at en jeg DNF’et før jul har blitt fikset. Det er ikke lange gåturen, men sannsynligheten for å treffe folk er minimal. Dermed kunne Nairo få lese noen nye aviser samtidig, og selv om han ikke ser spesielt fornøyd ut på dette bildet, så var han det:

Cachen ble funnet uten problemer, og alt var bare fryd og gammen for oss begge!

Jeg måtte handle litt, og dette var nok siste gangen for denne sesongen at jeg lar Nairo sitte alene i bilen. Sola varmer allerede! Her er gårsdagens fangst:

Flere munnbind. Vi har hvert vårt i stoff, men jeg vasker ikke nok 60 graders vask til at jeg får brukt mitt jevnlig.
Innpakningspapir og to forskjellige gavebånd.
Solkrem til ansiktet. Jeg får så lett pigmentflekker, så jeg må bruke høy faktor i ansiktet.
2 bokser vitaminer.
Kuren jeg skal gå på for å forhåpentligvis bli kvitt beinhinnebetennelsen.
Den beste fotkremen jeg har prøvd, fungerer både på hard hud og tørr hud.
Den beste håndkremen jeg har prøvd, men den er så fet at jeg kun orker å bruke den om natta.
Paracet, siden jeg ikke kan bruke Ibux sammen med kuren jeg skal gå på.
Blå olabukse fra KappAhl, jeg kjøper stort sett bare modellen som heter Stella da den er høy i livet. Prøvde en kort versjon av modellen i håp om at den skulle være kortere i beina. Det var den, men den var også kortere i livet, så da får jeg kjøpe vanlig modell og heller brette opp beina.
Under buksa kan det så vidt skimtes et bursdagskort og under der en bursdagsgave som jeg ikke vil vise frem 😉

Nairo og jeg stoppet ved Boltjern på vei hjem, der ble vi møtt av to svaner som ikke ville ha noe med oss å gjøre:

Men Nairo var veldig nysgjerrig på de:

Jeg ser jo at han har blitt litt hvitere rundt snuta, men bortsett fra det synes jeg ikke det er mange tegn på at han er over 10 år <3

Der trappa kommer ned i kjelleren er det en liten gang og en liten “huk” eller hva jeg skal kalle det, og i tillegg er det åpent under trappa. Hele dette området har i 15 år blitt brukt som lager for krystallglass, tomme esker, julepynt, to bokhyller med barnebøker og en haug med andre ting. Nå prøver vi å rydde opp der nede for å få plass til et arbeidsbord, og i den forbindelsen dukker det opp mange gode minner. Ett av de er denne lille rullen med tapet:

Dette er tapetet jeg hadde på barnerommet mitt på Smedstua i Oslo, og jeg kan ikke fatte og begripe at rullen fremdeles eksisterer. Litt musespist, men ellers i fin form. Samtidig som mamma og pappa pusset opp rommet mitt, malte de en kommode og en skammel i samme lillafarge som sommerfuglene har. Kommoden står på gjesterommet/Eileifs soverom og brukes til sengetøy med mer. Skammelen har jeg beina på når jeg sitter her på kontoret. Det er rett og slett elsk å ha sånt som nå er rundt 40 år gammelt <3

Som vanlig er ikke påskeliljene helt i rute:

Denne er en miniatyr, og jeg håper den får de andre kronbladene sine også, for nå ser den bare stusselig ut. Det kommer opp noen få like bortenfor denne, de skal være i normal størrelse.

Og så har det jeg bare kaller for murkryper så vidt begynt å blomstre:

Aner ikke hva den egentlig heter, og den blomstrer bare nå på våren, men det er virkelig godt å endelig se noen farger i innkjørselen.

2 Comments

 • boerboelheidi

  Alltid morsomt å fjerne et blått fjes fra kartet 😀
  Jen er ikke så gammel, men har allerede fått mange hvite hår ved leppene. Stor forskjell fra hund til hund, og sikkert rase også. Men tror Jen sine kommer av at hun ikke er 100% frisk.
  Flott bilde av Nairo der da 💙
  Den tapeten syntes jeg var nydelig, både fargene og motivet. Kunne glatt hatt det på et soverom eller noe, om jeg skulle hatt tapet.
  Bukser er vanskelig, burde kjøpe mange når man først finner noen man liker, i tilfelle de går ut av produksjon.
  Blomster ja.. nå har jeg ikke blomster ute, men som jeg gleder meg til blomsterengen vi forhåpentligvis får sådd i år! Da skal det bli blomster her også 😂

  • Kjersti

   Heidi: Ja, ihvertfall når det i utgangspunktet ble blått fordi cachen var borte 🙂
   Nairo er jo lys rundt snuta fra fødselen av, så det synes ikke så godt på han. Men ja, du har helt sikkert rett i det med Jen. Er jeg gråhåret fordi jeg ikke er helt riktig frisk også, tro? 😉
   Takk, det synes jeg også <3
   Jeg var veldig glad i tapetet, og kanskje enda litt mer glad i det nå som jeg fant det igjen, jeg var ikke klar over at mamma hadde tatt vare på en liten rull som har havnet hos meg.
   Jeg har en haug av denne buksemodellen nå. De finnes i en lysere blå også, men jeg føler meg ikke helt komfortabel i lys blå jeans. Skulle ønske den fantes i grønt eller lilla eller noe sånt også, ikke bare blått, grått og sort.
   De fleste uteblomstene her har tatt kvelden på grunn av manglende stell, derfor er det ekstra stas med det lille som dukker opp. Eng er fint, spesielt når den ikke etablerer seg der det skal være plen 😀