Ny “nisse” og ny julekule 2022

Jeg skal ikke påstå at julefreden begynner å senke seg i heimen. Ikke at det er noe ufred, på ingen måte, men det er fortsatt mye å gjøre før jeg kan sette meg i bilen i morgen formiddag for å gjøre de siste ærendene og hente mamma. Men vi har stort sett pyntet ferdig, og juletreet er på plass, så litt må jeg jo vise dere.

Jeg kjøper en ny nisse hvert år. I år er det en “nisse”, for det er litt mer enn bare en nisse, og det er ikke nødvendigvis selve nissen som gjorde at jeg falt for den, men helheten. For vi har fått et helt lite tog i stua:

Og nissen er jo først i toget, så det er jo en nisse. Bak han følger en snømann, en pingvin og et reinsdyr i hver sine snøkuler på hjul som ikke går rundt:

Kjøpt på Nille til 40 % avslag, og jeg synes den er supersøt!

På Kitch’n fant jeg helt tilfeldig en juletrekule jeg bare måtte kjøpe:

En av mine favorittjulesanger ❤

Og så tar jeg med en julekule jeg har hatt i mange år, og som jeg også har lagt ut flere bilder av oppigjennom årene:

Nairo har noen år med juletrepynting bak seg, så han er ikke nevneverdig interessert:

😂

Det kommer et aldri så lite blogginnlegg i morgen tidlig også, men frem til det håper jeg dere har full kontroll og klarer å nyte de siste forberedelsene til morgendagens hendelser, uansett hvordan dere skal feire eller ikke feire 🎄

8 Comments

 • boerboelheidi

  Her har vi gjort unna alle ærender før julekvelden, noe jeg sikkert ikke burde ha skrevet.. 😅
  Slike tog er fine, har sett på selv også. For å ikke glemme de togbanene med tog som går rundt juletreet 😄 Men innen jeg kommer så langt at jeg kjøper, så er det noe helt annet som er “nytt” 🙄
  Takk for fint julekort ❤️
  Ønsker dere alle en fin jul ❤️

  • Kjersti

   Heidi: Jeg trodde jeg hadde gjort unna alt i går, men utover ettermiddagen og kvelden dukket det opp flere ting, så da må jeg litt mer enn bare å hente mamma i dag. Sånn er det 😊 Og så “må” jeg stoppe og ta de to julekalendercachene som kom i Halden i år 😉
   De togbanene, tenker du da på de som står på gulvet, eller de som er festet oppe i treet? De på gulvet er fine, men de som går i ring rundt treet et stykke oppe er ikke noe fine, ødelegger treet, synes jeg.
   Bare koselig, riktig god jul til dere også ❤