Mitt adventsevent 2022 i går

4. advent i går, og min tur til å ha event. Om fredag fikk vi væromslag på østlandet, og det gikk fra -20 på morgenen til -3 på ettermiddagen. Ta med mildvær natt til lørdag, og dermed var kjøreforholdene ikke spesielt morsomme om lørdag, noe som resulterte i at den planlagte cachingen bare måtte utgå, jeg var totalt utslitt etter å ha kjørt de 3 milene til sentrum ☹

Det var ikke noe bedre i går, snøen hadde smeltet og dermed fryst, så jeg forventet ikke at det skulle komme mange på eventet. Men Eileif og jeg kjørte til Prestebakke i god tid før eventstart, og det gikk i krabbefart. På stien inn mot bålhytta var det blanding av snø, slaps, vann og is, men sola dukket opp og gjorde det litt fint allikevel:

Noen har satt ut figurer/utskjæringer på vei inn til grillhytta, blant annet disse to:

Og denne haren:

Og en god del flere var det rundt omkring på trærne også. Moro for barna!

Eileif og jeg gjorde oss klare:

Jeg glemte nisselua mi, ellers hadde vi kledd oss mer enn nok for 3-4 varmegrader.

Det ble fyrt opp i bålpanna:

Og sånn bortsett fra å få røyken i ansiktet opptil flere ganger, var det godt å varme seg rundt bålet.

Det ble 9 nick i loggboka pluss oss, og siden ett av nickene i tillegg til oss er team-nick, betyr det at vi var 11 totalt, flere enn jeg forventet! Noen hadde 300 meter (luftlinje) å gå til eventet, andre kom fra både Fredrikstad og Sarpsborg. Veldig koselig!

Etter litt diskusjon frem og tilbake på eventet i går, bestemte jeg meg for å prøve å ta opp tradisjonen med godt nytt cacheår-event igjen, denne gangen på nytt sted siden veien inn til det gamle stedet har fått bom. Så får vi se om vi får det like hyggelig på nytt sted, eller om det blir som en avslutning å regne.