Nye turklær

Jeg har vel egentlig alt jeg trenger av turklær, ihvertfall til den type turer jeg driver med. Det eneste jeg forsåvidt mangler, er en shorts til, da jeg bare har én turshorts som passer (den andre har blitt for liten, gitt…). Men det er jo ikke noe problem å vaske innimellom turer, jeg er jo ikke ute hver dag.

Mesteparten av turklærne mine kommer fra Revolution Race. Jeg hadde ikke hørt om dette merket før jeg ble kjent med Lisa, men jeg fant fort ut at det var bra klær til en ganske rimelig penge, og jeg har hatt bukser, shorts og jakke derfra i et par-tre år nå.

For meg er det ganske naturlig å følge bedrifter jeg liker i sosiale medier, og Revolution Race er ikke noe unntak. Ganske hyppig har de konkurranser på Facebook-sidene sine, og jeg deltar gjerne, men uten noen som helst forhåpning om å vinne. Men tror dere ikke at jeg ble plukket ut som vinner av en konkurranse om mandag? Jeg ble helt sjokkert! Og ikke nok med det, jeg fikk velge antrekk helt selv! Først tenkte jeg å ta den samme buksa som jeg har fra før, Norwand Pro Pants. Men det er et knapt år siden jeg kjøpte to av de buksene (de var på tilbud), så det ville bare være dumt. Derfor valgte jeg GP Pants i Teal Zebra:

(den er ikke mørkere øverst, det er skygge fra taket)

Kul, ikke sant? 😀 Fargen passer perfekt til jakka jeg har hatt en stund, og den funker bra med rosa også. Og så er det litt moro å velge noe uventet, selv om det teknisk sett er Eileif som valgte denne (jeg hadde funnet frem 4-5 bukser/farger jeg likte, han bestemte). Det fine med denne modellen er at den har noe høyere liv enn det andre buksa jeg har, og jeg er veldig glad i høye liv!

Så fant jeg ut at jeg ikke har noe fleece fra Revolution Race, så jeg fant frem til noen jakker jeg likte (MÅ være jakke, og MÅ ha lommer med glidelås). Eileif valgte denne av de jeg hadde plukket ut:

Illusion Hoodie i fargen lavendel. Passer ikke sammen med buksa, men det var heller aldri meningen. Glatt overflate på utsiden, fleece på innsiden. To sidelommer og en liten brystlomme utenpå. Ekstra lange mansjetter med tommelhull. Helt nydelig!

Og sånn bare for å ha sagt det: jeg bestilte mandag kveld, og allerede onsdag kveld fikk jeg hentemelding fra posten. Kjapt levert!

Så fort jeg gidder, skal jeg ta en aldri så liten opprydding i kottet der vi har turklær, for nå er det rimelig fullt der. Kanskje jeg skal google “hvordan brette/rulle fleecejakker” for å få mest mulig plass? 😉

8 Comments

 • boerboelheidi

  Så morsomt 😀
  Jeg har noen bukser fra der og et par jakker. Lurer på om ene jakken er samme som den du valgte nå, og den bruker jeg mye.

  • Kjersti

   Heidi: Synes jeg var litt tøff som valgte denne buksa (som ett av alternativene Eileif kunne velge mellom) :p
   Jeg har bare ytterjakke fra før (den jeg linker til blogginnlegget om), så det var fint å få en fleece også. Regner med at den blir godt brukt utover høsten og til våren.

   • boerboelheidi

    Hehe, ja den er litt annerledes. Alle mine er i grønt/sort 😂
    Jeg har brukt min jakke nesten hele sommeren.. Har ofte vært 2-5 grader når jeg har syklet på jobb, og da er det greit med jakke.

    • Kjersti

     Heidi: Hvilken modell har du på buksene dine?
     Jeg har knapt tatt i noe langermet på jeg vet ikke hvor lenge. Joda, jeg har hatt med meg en tynn fleece på de fleste cacheturer denne sommeren, men jeg kommer bare på to ganger jeg har brukt jakke. Den ene gangen på eventet i Moss da det begynte å regne, den andre gangen hadde jeg den rundt beina da jeg skulle gjennom noe brennesle. Nå gleder jeg meg til lavere temperaturer til uka…

     • boerboelheidi

      Nå måtte jeg sjekke, det er Nordwand, GP, og Silence.
      Vi hadde skikkelig tordenvær i ettermiddag med flere skog og lyngbranner, tror det gikk bra med alle.
      Ja skal bli godt med litt bedre vær, bare det ikke blir for mye regn..

      • Kjersti

       Heidi: Nå har jeg jo ikke brukt den nye buksa ennå, men etter å bare ha prøvd den på, må jeg si den passer meg bedre enn de jeg hadde fra før. Den nye er GP.
       Det er så ekstremt tørt i skogen nå at vi trenger en skikkelig runde med regn som trenger ned i bakken. Dette er siste ferieuka mi, så jeg håper ikke på regn hele uka, men noe må vi få.

 • Tove

  Jeg syns det ser ut som du vinner stadig vekk jeg. Moro å se at det faktisk er noen som vinner. Gratulerer 🙂

  • Kjersti

   Tove: Har jeg vunnet noe fra Revolution Race før? Da husker du bedre enn meg 🙂 Takk!