Pakke fra Amerika

En ukes tid før Eileifs bursdag bestilte jeg gave til han fra Amerika. Jeg skjønte at den ikke ville komme i tide til bursdagen hans, men de siste dagene har jeg vært rimelig utålmodig. Spesielt siden jeg ikke har funnet noen måte å spore pakka på etter at den forlot USA.

Men i dag lå den i postkassa, og Eileif lo godt da han fikk denne i hendene:

1 050915 T-skjorte til EileifHan sa at det ikke ville være flaut å bruke den, så får vi se om jeg synes det er flaut å være i nærheten av han når han faktisk bruker den 😉

Jeg klarte ikke helt å dy meg, og kjøpte en t-skjorte til meg selv også:

2 050915 T-skjorte til megSelvsagt måtte årsaken til innkjøpet være med og posere. Så nå har jeg to Arkas-t-skjorter og en Nairo-t-skjorte, og burde vel egentlig ha en Santo-t-skjorte også. Det får bli neste prosjekt 🙂

4 Comments

 • boerboelheidi

  Det er så morsomt med slike t-skjorter, for å ikke snakke om hvor fine noen kan være også 😀
  Finnes så mange t-skjorter og hettegensere jeg kunne tenkt meg, men får ta det etterhvert.

  Det er veldig vanskelig med sporing fra mange andre land, noen ganger er det grei sporing, andre ganger stopper det når pakken reiser fra avsenderland. Men *bankeribordet* jeg har alltid fått det jeg har bestilt, selv om det noen ganger har tatt mange uker.

  • Kjersti

   Heidi: Det er så mye jeg har lyst på også, kunne brukt en månedslønn uten problemer! Men som du sier, man får ta det etterhvert 🙂
   Det er ikke så ofte jeg bestiller noe fra utlandet egentlig, men *bankibordet*, jeg har også alltid fått det jeg har bestilt. Heldigvis er det ganske enkelt å sjekke hvor seriøs en butikk er før man bestiller.

   • boerboelheidi

    Må innrømme at jeg ikke alltid sjekker seriøsiteten til butikken, og mye forgår fra ebay (som jo er veldig mye forskjellig) men uansett hva jeg handler så går det gjennom paypal, en liten sikkerhet om det er noen kroner 🙂

    • Kjersti

     Heidi: Og jeg bruker aldri Visa på netthandel, uansett om det er norske eller utenlandske butikker. Har vel en PayPal-konto, men har ikke brukt den på årevis.