Pasienten har det bra

Etter en del sutring i går kveld, fikk vi en god natt. Nairo har sovet på gangen utenfor soverommet mitt, det er der han stort sett alltid sover, selv om han har tilgang til så og si hele huset. Jeg var oppe en tur i natt, da sutret han litt etterpå, men sovnet veldig fort igjen. Så det virker som om både morfinen og det smertestillende/betennelsesdempende gjør jobben sin, og bra er det!

Det kom ikke på tale at han skulle være alene hjemme i dag, så jeg har vært hjemme fra jobb. Nairo har stort sett sovet, han er nok sliten, og så blir han nok litt sløv av morfinen. Men han har spist all maten han har fått, og vi har selvsagt også vært ute en liten tur:

Han fikk gjort fra seg, og alt var normalt der også. I tillegg kom vi over en ihjelkjørt hare, Nairo måtte jo få lukte på den.

Her ser det ut som om han gir uttrykk for hvor kjedelig han synes operasjoner er 😉

Nå i kveld har han invitert til lek ved å hente sin elskede tennisball, så jeg tror det går veldig fint med han. Takk og pris!

I morgen har Eileif fri fra kurs, så da får jeg dratt på jobb.

Og som et lite PS! må jeg nevne til dere som venter på bokomtale for mai at det kommer ikke. Jeg strever fremdeles med boka jeg begynte på i april, den er virkelig tunglest!

6 Comments

 • boerboelheidi

  Så bra at det går så bra 😀 Veldig greit når de sover om natta, og når han både spiser og vil går tur så går det jo riktig vei 😀

  • Kjersti

   Heidi: Ja, det er superdeilig! Og det var godt at både han og jeg fikk en god natts søvn, vi var slitne etter i går, begge to. Han var litt daffere enn normalt på den lille turen i dag, men noe annet kan man jo egentlig ikke forvente. Så lenge jeg ser at han har det generelt bra, at han spiser og at han ikke er urolig og sutrete, så er jeg kjempefornøyd 🙂

 • Lillian Flaskerud-Lillegård

  Så godt å høre… eh lese at Nairo kommer seg litt og litt for hver time. Snart er han nok sitt gamle jeg igjen. Ikke noe er som når småpelser ikke har det bra. Jeg må si jeg er virkelig imponert om du fortsatt holder på med en bok du startet på i april! Slett ikke alle som gjennomfører alle bøker de starter på. Noen ganger når en starter på en bok så kan en undre hvorfor noen i det hele tatt syntes det var en god ide å publisere den i førsteomgang. Nå er det snart pinse… kanskje du blir ferdig med den da 😉

  • Kjersti

   Lillian: Det er ikke det minste moro når de firbeinte ikke har det bra, men det er veldig godt å se at han stort sett har det fint nå ihvertfall. Slapper av, spiser og drikker og gjør fra seg. Da er mye gjort!
   *ler* Jeg vurderer hver eneste kveld om jeg skal gi opp boka, men så er jeg en smule sta og vil lese den ferdig 🙂 Samtidig så er det faktisk en god bok, men den er så ekstremt vanskelig skrevet! Så jeg fortsetter med 4-6 sider hver kveld, så får det bare ta den tiden det tar.