Romjulsdrøm i høstferieversjon

En skulle vært i skogen og gått tur nå
Og ikke gjort litt jobb og vaska klær
Sånn går det når man ikke sjekker Yr først
Da går man glipp av slikt et vakkert vær

4 Comments

 • boerboelheidi

  Slik er irriterende, men forhåpentligvis kommer det flere dager med slik vakkert vær 😀 Og så er det jo litt godt når man slipper å tenke på jobb og skitne klær som ligger å venter også 😛

  • Kjersti

   Heidi: Jeg håper da inderlig på flere sånne dager! Jeg MÅ ut og gå noen skikkelige turer i høst, ellers tror jeg at jeg klikker i vinkel. Bare jakta kan bli fort ferdig først, eller ihvertfall noen strategisk plasserte jaktlag ta kvota si kjapt 😉
   Det er sant! Jeg tror det ligger igjen 3 plagg i skittentøyskurven, vaskemaskinen har gått i ett i 11 timer i dag. Massevis med sånt som ikke kan vaskes sammen masse annet.

   • boerboelheidi

    Her ser det ut til at det blir bra vær søndag, så jeg håper på en fin tur da 🙂
    Slike klær man må vaske hver for seg, eller med bare ett annet plagg er “slitsomme” 😛 De har en tendens til å bli liggende lenge her, og til slutt har jeg mye av det, og det hender fristelsen blir for stor til å ta en sjanse til å bare slenge det med noe annet, med vekslende hell..

    • Kjersti

     Heidi: Krysser fingrene for deg!
     De er helt pyton! Jeg har lært at jeg ikke kan samle opp ull på den måten, så der er jeg litt flinkere til å bare ta to-tre plagg om gangen. Men alt annet blir liggende i evigheter. Trikset er å bruke flere av samme type plagg, så man ikke må vente så lenge mellom hver vask 😉