September sier sayonara

Månedens høydepunkt:
Først må jeg trekke frem den store kirken jeg stoppet ved på en kjøretur:

Ikke bare festet kirken seg i hodet mitt fordi det var en veldig stor kirke på et veldig lite sted, men også fordi det generelt sett var en veldig stor kirke!

Og så var det selvsagt et høydepunkt med Lisas event på Björnerödpiggen:

Månedens nedtur:
Å være nettløs og få nok en lekkasje:

Parabolen vår har ikke fungert på lang tid, så nå ser vi tv via appen og chromecast til tv’en. Så når nettet er borte får vi heller ikke sett på tv. Drit kjedelig.

Månedens bøker:
Den første var Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar:

Tante Ulrikkes vei er naboborettslaget til der jeg bodde mine første 14 1/2 år, så å lese denne boka var som å gå på mine barndoms trakter. Omtalen finner du her.

Den andre boka var Timer av fløyel av Alyson Richman:

Her finner du den omtalen.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Det er for jæv… at lekkasjer skal bli hverdagslig…

Det var et skikkelig skybrudd her om fredag, og da piplet det vann inn gjennom øvre del av vinduet/lista på kontoret. Hurra… Nå håper jeg de blir ferdige oppe på der snart, selv om det har vært stille en stund.

Månedens Nairo:
De siste månedene har Nairo spist ekstremt bra. Spist opp maten sin til hvert eneste måltid, og det er veldig uvant med tanke på at han aldri har vært matglad. Så det ser jeg på som positivt! Men siden han har beveget mindre på seg i samme periode, har han faktisk begynt å legge på seg. Det er også veldig uvant, siden vi kjempet i årevis for å få han opp på normalvekt og ikke være undervektig. Så nå jobber for å få han litt ned i vekt, utrolig nok.

Månedens shopping:
Jeg har kjøpt meg nye turstøvler! Vent litt, tenker du sikker nå, kjøpte ikke Kjersti seg nye turstøvler for ikke veldig lenge siden? Joda, du har helt rett. Men etter å ha brukt de noen ganger, fant jeg ut at de ble litt for store for meg. Så jeg har kjøpt akkurat de samme i en størrelse mindre, og nå sitter de perfekt! De som er for store skal jeg selge, har en potensiell kjøper allerede som bare må prøve de først.

Månedens strikketøy:
Jeg er endelig ferdig med det jeg har holdt på med i noen måneder, nå ligger det til vask og så er det klart til å gis bort.
Egentlig hadde jeg lovet meg selv at jeg skulle fortsette på genseren jeg strikker til meg selv, men siden jeg er i ferd med å bli koko av å strikke ermer med 5 pinner, har jeg begynt på et skjørt til meg selv:

Sikksakkskjørtet til Klompelompe i fargen petrol. Har strikket dette skjørtet før, og det går helt av seg selv.
Og ja, jeg skal fullføre genseren. Først skal en kollega vise meg et triks, og hvis jeg ikke får til det, kommer jeg til å strikke ermene frem og tilbake, og så sy de sammen til slutt.

Månedens naturbilde:
Det må bli dette fra eventet:

For en deilig dag!

Nå går vi inn i min favorittmåned, og min favorittuke startet i dag. Og ikke nok med det, jeg har tatt ferie fra onsdag og ut uka, og planene er klare for de 5 dagene jeg ikke skal på jobb 😀

2 Comments

 • boerboelheidi

  Altså, det er da ikke mange dagene siden du skrev at august var over! Og nå er det plutselig oktober! Hadde bare januar og februar gått like fort ?
  Jeg liker nok september bedre enn oktober, men oktober kan være en veldig fin måned den også ?

  • Kjersti

   Heidi: *ler* Nei, det er ikke mange dagene siden. Men jaggu har september rast forbi i ekspressfart! Jeg pleier å synes at det er lang tid mellom skolestart og høstferien, men det kan jeg IKKE si i år!
   Haha! Januar og februar (ihvertfall frem til vinterferien) er jo minst 6 måneder lang!
   Det er vel en spesiell grunn for at jeg liker oktober ekstra godt :p