Kjøretur og FTF’er

I går dro Eileif, Nairo og jeg til Uddevalla-traktene for å ta en hel haug med cacher. Kjøretur og caching går an å kombinere for Eileifs del, da han synes det er koselig med bilturer. Jeg hadde overført over 60 cacher, hvor mesteparten var en del av to trailer, og ellers noe smått og godt her og der.

Været var ikke på vår side, og jeg fant meg selv gående ute på Torp kjöpcenter midt i et skybrudd, på leting etter et TB-hotell. Det vil si, det var ikke mye leting for å finne TB-hotellet, men på grunn av anleggsarbeider måtte jeg gå rundt alle bygningene. Ikke den beste starten på dagen.

Videre ned til Orust, der den første trailen var. Da oppdager jeg at Eileif, som ikke hadde sagt et pip om noe som helst, ikke var i form, så allerede da bestemte jeg meg for å bare ta den ene trailen, og så dra hjem. Det vil si, det ble et par cacher før trailen, et par cacher utenfor trailen men i samme område, og noen etter trailen.

Selve trailen var ikke spesielt imponerende. Dårlig vedlikehold av cachene trakk ned opplevelsen drastisk, men de fleste cachene ble funnet fort, og det er bra. Området var også veldig fint, og det var utsikt her og der også. Som da vi kom til denne brua:

Ikke lett å ta bilde av utsikten gjennom bilvinduet i fart, men dere får et innblikk i hvordan det så ut:

Vi stoppet ikke ved alle cachene i trailen heller. Men det er helt greit, blir det tatt vedlikehold på de, drar jeg gjerne tilbake. Så etter noen stopp til, dro vi hjemover, over Uddevalla-brua:

Men vi dro ikke rett hjem, for middag måtte vi ha, og en Burger King er et helt greit sted å kjøpe middag på av og til:

24 funn ble det i går. Under halvparten av hva jeg hadde håpet, så jeg ble litt skuffa, men helsa til Eileif går ærlig talt foran cachingen. At det i det hele tatt ble tur ut får han ta på sin egen kappe siden han ikke sa noe før vi dro 😉

I dag hadde jeg et par ærender i byen, og 15 minutter før jeg skulle dra ble det publisert 30 nye cacher i mitt nærområde. 30! FTF-lysten satt inn med en gang, men så slo jeg det fra meg, jeg hadde jo ikke tid. Men så ombestemte jeg meg, og fikk FTF på 3 av de. Da ga jeg meg for å rekke den første avtalen, noe jeg bare kom 5 minutter for sent til. Heldigvis ble jeg tilgitt, og nå har jeg 27 cacher liggende og vente på meg, det er cacher som er kjekke å ha på de dagene man trenger et funn. Park&grab på alle sammen 😀

4 Comments

 • Tove

  Også nye broer kan være veldig fine. Gratulerer med flere FTF. God bedring til Eileif.

 • Eva Olsson

  Tjörnbron blev ju påkörd av en båt i slutet på 70-talet och rasade, flera personer omkom, då de inte såg att vägbanan var borta !!!
  Hälsa Eileif att han får krya på sig <3

  • Kjersti

   Eva: Fysj! Måtte google nå, 8 mennesker omkom. Tragisk!
   Takk! Vi håper stadig på bedre tider <3