Shopping på Tanum med kollegaer

Like etter at skoleferien var et faktum, ble to kollegaer og jeg enige om at vi måtte ta en shoppingtur til Tanum sammen i løpet av ferien, og i dag møttes vi ved en pendlerparkering på svensk side. Jeg var som vanlig litt tidlig ute, så jeg nøt sola imens jeg ventet:

Hovedmålet for meg for dagen var DollarStore, jeg var ikke klar over at de har butikk på Tanum. Jeg hadde en liste over ting jeg ville ha, men selv om butikken var gigantisk, så hadde de ikke alt på lista mi. Men at de har mye der, er det ingen tvil om, og vi brukte laaang tid på å gå gjennom hele butikken. Da dette bildet ble tatt, hadde vi knapt startet handlingen, bare kjøpt noe småtterier på Cubus:

Ramona fant seg nytt kosedyr:

🤣😂🤣😂 Synd hun ikke kjøpte den, kanskje det blir bursdagsgave neste gang hun fyller rundt tall? 😉

Etter å ha funnet veien ut fra DollarStore, var det på høy tid med litt mat, og billig buffet var både billig og godt:

Jeg holdt meg til det asiatiske utvalget, men det var også typisk norsk/svensk husmannskost der.

Vi fant ikke noe mer interessant inne på Tanum shoppingcenter, så da var det ut og stable i bilen:

Foto: Ramona

Vi fant også ut at vi måtte innom Happy Price, og selv om det ligger rett bak kjøpesenteret, tok vi så klart bilen rundt 😉 Fant nesten like mye der, og da vi sto i kassa for å betale, oppdaget jeg at Marit hadde funnet noe jeg også kunne tenke meg/trengte, så da overlot jeg bilen til jentene og sprang inn en tur til. Selvsagt var akkurat dét nesten innerst i butikken 😆

Kjørte tilbake til pendlerparkeringen, og både baksetet:

og bagasjen/buret var rimelig fullt:

Prismessig var det ikke dyrt i det hele tatt, men jeg forventer ikke at kvaliteten er tipp topp på alt jeg har kjøpt, og det er helt greit.

Tusen takk for en super dag, jenter! Tradisjonen er herved startet 🥰

2 Comments