Sløv og svett

Nå er jaggu denne uka straks over også! Og vi er over halvveis i juli, hvor ble de ukene av?

Uka startet med litt jobbing:

Helt alene, hele dagen, med bordvifta på full guffe og radio som koselig bakgrunnsstøy. Arbeidsoppgavene gikk unna i et mye raskere tempo enn jeg fryktet!

Når arbeidsdagen var slutt, befant jeg meg her:

Aldri sittet akkurat der før, artig vinkel selv om skiltmasten skygger for nesten hele klokketårnet. Årsaken til at jeg satt akkurat der, var at jeg hadde negltime. Og jeg ble SÅ fornøyd!

Sjekk ut Neglrommet på Facebook, utrolig dyktig jente!

På onsdag kom det noen etterlengtede dråper med regn på ettermiddagen:

Dessverre kom det så altfor lite, og det varte ikke lange stunden, men temperaturen ble helt klart litt mer levelig etterpå, så Nairo og jeg satt litt på verandaen:

Dagen etter var det like varmt igjen, og jeg blir så glad når jeg ser Nairo søker til vifta på eget initiativ:

Om fredag forsøkte jeg faktisk å ligge litt i sola, det var litt vind, så jeg tenkte det skulle gå bra:

Men plutselig var det ikke mer vind, og jeg trodde jeg skulle krepere, så det ble vel 10 minutter og så inn i skyggen igjen. Ikke at det nødvendigvis er så mye kaldere her inne, men jeg slipper ihvertfall unna direkte sol.

I går var jeg på kjørecachetur, en runde jeg hadde gruet meg litt til for jeg synes det er dønn kjedelig, og ikke minst så er det trøttsomt å hoppe ut og inn av bilen hver 300 meter. Men, jeg fikk selskap, og da gikk det så mye lettere!

I dag tidlig var det under 20 grader, så Nairo og jeg gikk et par kilometer langs veien. Følelsen av å måtte ta på meg jakke var hel nydelig, og Nairo storkoste seg også:

Resten av dagen har gått med til sløving, noe som innebærer å sitte stille og gjøre minst mulig for å slippe å svette så innmari. Vel, jeg har fått gjort en del husarbeid, 5 minutter her og 10 minutter der hjelper på.

Ifølge værvarselet blir det like mye svetting i neste uke også, men sløving blir det lite av. Det skjer så mye til uka, og jeg gleder meg så utrolig til alt at jeg nesten ikke klarer å sitte stille! 😀

2 Comments

 • boerboelheidi

  Her har det vært bra vær til utpå formiddagen, og så i kveld igjen. Helt utrolig hvor stor forskjell det er på overskyet/klar himmel.
  Jeg er ikke blant de som kommer til å huske tilbake på denne sommeren med glede pga det “fantastiske” været.
  Jeg gleder eg veldig til uken jeg også 😀

  • Kjersti

   Heidi: Det har blitt bra her i kveld også, rundt 20. Nei, dette er en møkkasommer for noen av oss. Jeg har ingen problemer med å forstå at mange er veldig glade for dette været, men jeg håper det er veldig mange år til neste gang.
   Weee!!! 😀 😀 😀