Ullerøy fikk skilpadda på plass

I forrige uke begynte Lisa og jeg å legge planer for en cachetur i dag. Da vi oppdaget flere cachevenner som heller ikke hadde klart å logge 100 cacher i løpet av challenge-perioden, endret vi på planene, så vi var fire som dro på tur i dag, og vi dro til en trail på 30 cacher på Ullerøy.

Det var vel egentlig i overkant varmt i dag for en gåtur på 3 timer, men heldigvis gikk mye av turen i skyggepartier, så det gikk overraskende greit. Men den første halvdelen gikk mye langs havet, og det var fint, det!

Det tok ikke lang tid før vi kom enda nærmere vannet:

Helt nede på strand var vi ihvertfall to ganger, og hverken Frode, Lisa, Jon Atle eller jeg var spesielt sure for det 🙂

Hadde vi hatt mer tid på oss, tror jeg at jeg vet om ei som hadde badet 😉

Dette var i all hovedsak en lettgått runde, men det var noen kneiker der som prøvde å ta knekken på meg:

Som jeg har sagt i mange år: jeg er i dritgod form på flatmark!

Men vi gikk videre og kom oss helt rundt:

30 cacher på runden pluss 4 andre kjappe funn. Og så tok Lisa og jeg en avstikker etter at Frode og Jon Atle hadde kommet tilbake til sin bil. Og da den cachen, takket være Lisa, ble funnet ut av på mye kortere tid enn fryktet, så var vi strålende fornøyde, begge to:

35 funn i dag gjorde at den siste suveniren i årets Hidden Creatures-challenge kom i boks for mitt vedkommende. I tillegg har jeg så langt i år logget 600 cacher, og resten av juli setter jeg ny personlig rekord i antall funn på en måned for hver cache jeg tar. Forrige gang jeg brøt den rekorden, var i juni :p

Nå venter et par dager med husmorferie (les: jeg har ferie og skal gjøre husmorarbeid), før det venter 4 dager i strekk med bare koselige ting! 😀

4 Comments

 • Heidi

  Jeg la ut en ny cache i dag ? Og når vi dro for å finne noen cacher så startet vi med DNF ?Ble heldigvis noen funn etterpå, men langt igjen til ? Koselige ting er bra ?

  • Kjersti

   Heidi: Alltid moro å legge ut nye cacher, ihvertfall å vente på FTF-loggen 🙂
   Usj da, å starte dagen med DNF er dønn kjedelig. Men jeg har trua på dere, to døgn igjen å gjøre det på 😀
   Koselige ting er veldig bra!!! 😀