Takk for i år

Så har vi kommet til den siste dagen i 2015. Jeg vil bare benytte anledningen til å takke hver og en av dere for at dere stikker innom her og for at dere legger igjen en kommentar. For meg er blogging en dialog mellom dere og meg, så uten dere hadde det blitt fryktelig trist og ensomt her.

Jeg ønsker dere en riktig fin feiring i kveld. Men uansett hvordan dere velger å feire, så ta vare på hverandre, ta hensyn til hverandre og ikke gjør noe dumt. Husk at det er mange som er glad i akkurat deg!

Og hvis jeg får komme med et lite ønske sånn helt på tampen, så må det være at dere venter til så nærme 12-slaget som mulig med å sende opp fyrverkeri. Det er så mange, både firbeinte og tobeinte, som er redde for lydene og lysene. Hvis dere dropper hele fyrverkeriet, blir jeg enda mer glad.

Avslutter med et bilde av årets siste soloppgang:

1 311215 SoloppgangTakk for det gamle året, og er riktig godt nytt år til dere alle <3

4 Comments

  • Kjersti

   Lillian: Godt nytt år! Tusen takk for hyggelige ord, det setter jeg stor pris på! 🙂

 • Kari Viken Olsen

  Kjempegodt nytt år til dere alle :-). Her er det så mye vind at politiet har gått ut og bedt folk om å ikke skyte opp. Så vi får nok en slitsom start på det nye året for dyrenes del, siden folk da sannsynligvis skyter opp utover uka istedet. Men men. Så får vi trøste dyra så godt vi kan og det blir ihvertfall mye fint å se på…

  Og i kveld har dyra det riktig fint foreløpig 😀

  • Kjersti

   Kari: Det er jo bra at folk ikke skyter opp når det er så mye vind, men jeg foretrekker helt klart en konsentrert oppskyting rundt midnatt enn skyting her og der over flere dager. Nå er heldigvis ikke Nairo så veldig redd, men han blir sint og er usikker når det står på. Heldigvis, igjen, er det lite skyting her, og folk er flinke til å bare skyte opp rundt midnatt.
   Godt nytt år til dere også 🙂