Temperaturskjerf ferdig og gitt bort

I store deler av 2022 strikket jeg på noe jeg aldri ville vise dere, da det skulle være en gave. Jeg ble ferdig med det en stund før jul, og glemte helt å ta bilde før det ble pakket inn og gitt bort til jul, men jeg fikk mottakeren til å ta bilde for meg. Så her er det tredje temperaturskjerfet jeg har strikket:

Gjorde det litt annerledes denne gangen, jeg bestemte meg for at desember, januar og februar skulle ha minimumstemperatur for hvert døgn og juni, juli og august skulle ha maksimumstemperatur for hvert døgn. På den måten fikk jeg enda litt mer variasjon og spredning i temperaturene, istedenfor å bare ta gjennomsnittstemperatur, som jeg gjorde på de andre 6 månedene. Den mørkeste blåfargen er derfor det kaldeste, og den mørkeste rødfargen er det varmeste. Det er kanskje lett å se at mottakeren er født på høsten, skjerfet begynner oppe til venstre, og der blir det kaldere og kaldere mot høyre, før det svinger mot venstre gjennom vinteren og våren, og så har dere hele sommeren nederst og bortover mot høyre.

Nå har jeg ett temperaturskjerf igjen å strikke til noen som har ønsket seg det, og kommer det ikke flere ønsker, er jeg veldig ferdig med den type strikking. Det er moro og enkelt, men litt kjedelig å hele tiden måtte følge med på farger, for ikke å snakke om all festingen det blir. Puh! Men det er jo moro å ha noe som absolutt ingen andre i hele verden har 😊