Tung dag med et lite lyspunkt

I dag har vært en tung dag. Har egentlig ikke noe spesielt å sette fingeren på, det er nok summen av en hel haug med ting som har gjort at det har blitt sånn. Og på toppen av alt lurer jeg på om en ny influensa prøver å bryte løs, har en hals som ikke er helt god. Men det er bare å bite tennene sammen og komme seg på jobb for noen timer i morgen tidlig, så sant jeg ikke fryser fast mellom huset og garasjen og så sant bilen gidder å ta meg de 7 milene til jobb.

E har vært i by’n i formiddag. Han skulle på et møte, men når han kom dit var ikke vedkommende på jobb og hadde jo selvsagt ikke gitt beskjed om at møtet var utsatt til i morgen. I morgen kommer han seg jo ikke til by’n siden jeg er på jobb. Irriterende når man ikke får beskjed om utsettelser. Men han fikk ihvertfall gjort en del andre småting mens han først var i by’n. Jeg skal også innom en butikk eller to på vei hjem fra jobb i morgen, og så håper vi å få kjøpt så mange som mulig at de gavene vi mangler på fredag, da må vi jo uansett til by’n for å ukeshandle.

Lyspunktet i dag kom når E kom hjem fra by’n. Han synes det var så ille at jeg ikke skulle ha noen kalender i år, så han hadde kjøpt til meg!

Snille gutten min som kommer hjem med sjokoladekalender med nydelige bamser på 🙂

Var også oppe hos C en tur nå i kveld. Det var en kald fornøyelse, men det var moro å se hvor fint det blir i “den nye stua”, og det var også koselig å skravle litt igjen.

Ønsker dere alle så mye varme som mulig i kulda, kos dere med stearinlys og pledd, bare husk å ikke gå fra lysene uten å slukke de!

Bildet kan også sees her.

{minsignatur}

6 Comments

 • Siv Anita

  Gratulerer med flott adventskalender!!! E er snill med deg!!! 😉

  Ikke så greit med tunge dager… spesielt når man ikke helt klarer sette fingeren på hva det er som blir feil… kjenner den godt!

  Men så kommer de gode dagene, som er fulle av solskinn, og så er alt glemt!

  Håper du holder deg frisk, og ikke fryser fast. Jeg er veldig glad for at det nå er PLUSS grader her. Våkna til hele +0,6 grader i morres!!!
  *KLEM*

  • Kjersti

   Siv Anita: Tusen takk! Ja, han er kjempesnill med meg, og av og til lurer jeg på hva jeg har gjort for å fortjene han.

   Nei, de er ikke så lette de dagene, men til gjengjeld blir de gode dagene ekstra gode også! 🙂 Er litt hanglete i dag, så jeg ble ikke så lenge på jobb som jeg hadde håpet. Men jeg frøs ikke fast, selv om det var -13 her i morges. Gratulerer med mildvær, sommeren kommer sikkert snart *ler*

   Klem!

 • Pia

  Så bra. Var litt “redd” for at frolandsnissen som kommer til Halden i morgen måtte opp med en kalender til deg. 🙂

  • Kjersti

   Pia: Jeg hadde ikke sagt nei altså *ler* Men tusen takk for tanken, det varmer ordentlig!