Uke 52 – Ukens utsikt

Så var vi kommet til den siste søndagen dette året, og dermed det siste Ukens utsiktsbildet. Det er fremdeles det jeg vil kalle høststorm her, og ingenting som ligner på vinter og jul. Det er vanskelig å se på bildet, men på jordet lengst bak i bildet har det dannet seg en stor innsjø etter at elva har gått over sine bredder.

1 291213 Uke 52 - Ukens utsiktTusen takk til alle som har fulgt med på og kommentert på denne serien av 52 bilder! Dere kan få en oversikt over alle ved å følge taggen Ukens utsikt 2013, og jeg kommer også til å lage en liten video med alle bildene. Er det forresten noen som vet om en nettside hvor jeg kan laste ned musikk til bruk i denne videoen uten å havne i royaltiesproblemer?

God søndag!

8 Comments

 • boerboelheidi

  Det har vært morsomt å følge med 🙂

  Det kunne jo vært interessant å se og sammenligne to år også 😀

  Det med musikken håper jeg du får svar på av noen andre, for det lurer jeg på også!

  • Kjersti

   Heidi: Så bra!
   *ler* Nei, nå er jeg smålei så det skal bli godt å slippe å høre huskelapp på mobilen hver søndag formiddag :p
   Jeg finner flere nettsider hvor det ligger gratismusikk til slik bruk, men jeg skjønner jo ikke bæret av de sidene! Har én sang jeg har hatt lyst til å bruke til disse bildene helt siden jeg startet med dette, men jeg vet ikke helt om jeg tør…

 • Tove

  Gleder meg til å se filmen 🙂

  Det med å laste ned musikk har jeg 0 peiling på, så jeg bruker den musikken som ligger som valg på youtube. Men det er vanskelig å finne musikk jeg egentlig har lyst på, spesielt siden jeg aldri husker navnet på hva jeg har lyst til å bruke

  • Kjersti

   Tove: Og jeg gleder meg til å lage den 🙂
   Ah, det er jo selvsagt en mulighet, det tenkte jeg ikke på. For jeg vil jo tro at den musikken man kan legge til fra youtube er fri til sånt bruk. Takk for tipset!

  • Kjersti

   Nøve: Ja, det er litt rart å tenke på at vi ikke skal ta bilder hver søndag lenger. Men nå går vi lysere tider i møte, og det er godt 🙂

  • Kjersti

   Carina Josefine: Jeg har sett gjennom alle bildene, og selv om det ikke var mye snø å skryte av gjennom året, så blir det ihvertfall mulig å se årstidene 🙂
   Tusen takk! Skal titte 🙂