Verdens fineste popsocket

Jeg har blitt totalt avhengig av å ha en popsocket bak på mobiletuiet mitt. Det sparer fingrene mine for mange merkelige stillinger og “gnagsår”, og det kan også være veldig dekorativt.

De siste årene har jeg kun hatt magnetetuiet fra HoldIt til mobilene mine. Jeg liker ikke å bare ha et deksel på baksiden, jeg vil ha noe som beskytter skjermen også. Og disse etuiene er helt supre! Du kan ta ut holderen som mobilen sitter i og f.eks. sette den i en holder/lader i bilen. I tillegg er disse etuiene noen av de få jeg finner hvor lukkeklaffen er festet på forsiden, noe som betyr at jeg ikke får klaffen i fjeset når jeg bretter forsiden bak når jeg prater i telefonen.

Nå måtte jeg bytte etui da holderen var begynt å ramle litt fra hverandre. Og jeg har ikke veldig god erfaring med å flytte popsockets fra et etui til et annet, så jeg tittet etter en ny. Steder som Elkjøp og Power har mye på lager, men ikke mye jeg hadde lyst på. Så kom jeg helt tilfeldig over en nettside hvor du kan designe din egen med eget bilde, og da var jeg solgt! Klart det blir litt dyrere, men fristelsen ble for stor, og jeg bestilte. Nå sjekket jeg ikke omtaler av firmaet før etter at bestillingen var sendt, og jeg fikk en litt dårlig følelse, men den potensielle skaden var allerede skjedd (les: bestillingen var sendt). Men i dag dukket den opp, og det er verdens fineste popsocket:

Bildet av gutta mine er ikke like kornete i virkeligheten som det ser ut på bildet jeg tok, det ble sånn pga lyset. Men er de ikke fine??? 😀 Det er ett av mine favorittbilder av de to, Eileif er så fin og Nairo rekker tunge <3 :p Du kan også velge farge på begge delene som trekkes ut under bildet, jeg har valgt en dus lilla.

Jeg kan på ingen måte ennå si noe om kvaliteten hverken på toppen der bildet er eller på limet som holder den fast til etuiet, men jeg er så langt strålende fornøyd med både bestillingsprosessen og utseendet, så så langt kan jeg anbefale Popsockets.no. Det eneste jeg stusset over var at jeg dagen etter bestilling fikk en mail med info om bestillingsutsettelse, men det har allikevel bare tatt 10 dager fra bestilling til levering (på døra!), og selv om firmaet tilsynelatende ser norsk ut, så er det nederlandsk. Men ingen toll eller moms har tilkommet, så da er jeg fornøyd!

6 Comments

 • boerboelheidi

  Den er fin, og litt morsomt med egendesignet 😊
  Jeg strevde så for å finne veske til mobilen da jeg kjøpte ny nå sist. Viste akkurat hvordan jeg ville ha, men så var det å finne den da. Jeg “må” ha veske for beskytte mobilen mest mulig, tør ikke ha bare bakdekselet. Og så må jeg ha plass til kort. Lykkes til slutt heldigvis.

  • Kjersti

   Heidi: Veldig moro å ha noe eget!
   Er det veske du har, som i noe med glidelås og håndleddreim som du legger mobilen ned i? Eller er det etui som jeg har? For vesker synes jeg det er mange av, og det er det med bakdeksel også. Men etui sånn som jeg har er vanskelig å finne når man ikke har iPhone og når man vil at klaffen skal sitte fast i forsiden og ikke i baksiden.

   • boerboelheidi

    Nei er lignende slik du har. Klaffen bryr jeg meg ikke så mye om hvor den sitter, bare den holder lukket 😁 Og nå måtte jeg sjekke hvor klaffen sitter på min 😄

    • Kjersti

     Heidi: Skjønner 🙂 Hvis klaffen sitter på baksiden, får man den jo i ansiktet når man snakker i telefonen, og det synes jeg er noe herk! Men jeg kan jo ha klaffen på baksiden og så alltid snakke på høyttaler, da har det jo ikke noe å si. Må tillegge at jeg hater alle som snakker på høyttaler ute blant folk :/

     • boerboelheidi

      Jeg klarte ikke forstå hva du mente, og måtte prøve for å se. Men jeg får ikke den klaffen i ansiktet 🤔 Har kanskje noe å si hvilken hånd man bruker, eller øre 😁
      Jeg har jo de trådløse øregreiene til mobil også, om jeg husker på de. Da slipper man klaffen. Jeg var så heldig med de da jeg kjøpte forrige mobil, de kostet ca 2000 kr, men jeg fikk de gratis. Måtte sende inn kvittering av mobil og noe sånt, så kom de i posten etter en stund. Hadde aldri kjøpt slike selv, og ser jo i tester at mange forholdsvis rimelige gjør det veldig bra.

      • Kjersti

       Heidi: Og din klaff er festet i den bakre delen av etuiet? Holder du i høyre hånd og på høyre side, vil jo klaffen komme bak øret i så fall.
       Sånne trådløse øregreier sitter ikke fast i mine ører, så de er helt uaktuelle for mitt vedkommende…
       PS! Beklager sent svar, men jeg får ikke lenger mail om nye kommentarer når de blir lagt inn som svar på en av mine kommentarer, og jeg finner ikke ut av hvordan jeg kan løse problemet… 🙁