3 mål for dagens caching

Jeg hadde ikke mindre enn 3 mål for dagens caching. For det første så trengte jeg 9 funn for å fylle dagens dato. For det andre så ville jeg komme opp i minst 100 funn i perioden 3. – 30. april, sånn at jeg fikk den tredje suveniren i HQ’s oppgave denne måneden. Og for det tredje så ville jeg få tatt noen til av cachene som inngår i månedens Østfoldmesterskap. Jeg har ikke hatt mulighet til å hevde meg i toppen i den konkurransen, men når jeg først “måtte” ut i dag, kunne jeg like godt legge turen slik at jeg fikk tatt noen av de cachene.

Jeg startet med en mystery som jeg slet litt med å finne. Så var det en veldig enkel multi og en kjapp tradisjonell på samme område, før jeg kjørte til parkeringen ved Tunevannet. Da hadde jeg fin utsikt imens jeg tok to tradisjonelle, for sola dukket opp etter regnværet som dagen startet med:

Dagens eneste selfie:

Og mer utsikt over Tunevannet:

Etter en kort biltur var jeg fremme ved dagens mest finurlige cache, før jeg så kjørte til den nordre delen av Kalnesskogen og tok dagens gåtur på 3 cacher, hvor den siste hadde strålende utsikt over Sykehuset Østfold Kalnes:

Nok en kort kjøretur til den siste cachen på den siden av Kalnesskogen, og så var det til siste stopp, som var et lite stykke nord for Solli, nemlig Gylleråsbatteriet. Spennende sted:

Ikke veldig stort, men veldig godt bevart:

Og en fantastisk utsikt, så jeg forstår at dette var et strategisk godt sted:

Vernet er buet, så det dekket et stort område:

Dermed ble det 11 funn i dag (9 tradisjonelle, 1 mystery og 1 multi). Det dekker de 9 jeg trengte for datoen, de 11 jeg trengte for å komme opp i 100 funn i april, og jeg fikk tatt 4 av cachene i Østfoldmesterskapet. Helt perfekt!