Årets første grillings

Jupp, du leste riktig. Vi har ikke grillet tidligere i år, så i dag fikk vi ikke bare startet grillsesongen, men også innviet den nye grillen:

Nairo tok livet med knusende ro, og koste seg med tannpirkere:

Hans tannpirkere er smågreiner fra treet ved verandaen, og som dere ser i forgrunnen på bildet, biter han de bare i småbiter.

Værmessig var det ingenting som tilsa at i dag skulle være en typisk god grilldag, det har regnet mer eller mindre hele dagen:

Så det var litt kjølig å sitte på verandaen, men det var kun imens Eileif grillet. Vi spiste inne, som vanlig.

Jeg glemte å ta bilde av maten både underveis i grillinga og før vi spiste, men det ble veldig bra, og grillmesteren synes den nye grillen funker som ei kule. Så da blir det kanskje mer grilling før vinteren kommer?

6 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Sitter du der og lyver til meg??? 😀 Joda, det er lenge igjen av sommeren (halvannen måned til), og høsten kan komme med milde oppholdsværsdager! 😀

   • boerboelheidi

    Neei ? Er jo snart august jo, og da kommer september, og plutselig er det jul ? Bare vent, 1. desember skal jeg si “hva var det jeg sa” ?

    Vi har egentlig skikkelig gammeldags sommervær, 15-18 grader, regn og litt så som så.. Det skal bli bedre nå denne uken, så får se hvordan det blir. Lenge til ferien enda.
    Jeg husker fremdeles høsten i forfjor som veldig fin her, men det var jeg visst alene om ? De fleste andre syntes det var mye regn og dårlig vær

    • Kjersti

     Heidi: Bare husk at august består av 31 dager, så sommeren er i over i løpet av null niks 😉 Ikke snakk om jul enda da, vær så snill!
     Hvis vi ser bort ifra sommeren 2018 med 3 måneder med 30 grader, og 2019 med også mye 30-graders vær, så husker jeg ikke været lenger tilbake enn her om dagen. Skal jeg være sikker på hvordan vær det var, må jeg stole på blogginnleggene mine.

     • boerboelheidi

      Gleder meg til jul jeg ? Men først er det sommerferie, så er det høsten 😀
      Ja de to siste somrene var litt mye for å være ærlig, alt med måte! Det ser ikke ut som det blir slik nå. Helt greit med litt varme, men ikke uke etter uke etter uke osv. Men man får vel bare være glad at man ikke kan styre været, hadde vel blitt mye rart..

      • Kjersti

       Heidi: Glede seg til jul kan man gjøre fra begynnelsen av november 😉
       Nei, en sommer til med sånn varme hadde jeg ikke holdt ut tror jeg!
       Kan vi ikke ha hver vår personlige værboble? Sånn at hvis jeg ønsket 20 grader og lettskyet på tur med Nairo, så blir han med inn i min boble, og så har vi sånt vær på hele turen. Hvis Eileif skulle være med på turen og ha ønsket regn, så kunne han fått regn inne i sin boble. Noe å ta patent på, kanskje? 😀