Årlig shopping på Tanum med kollegaer

I fjor startet to kollegaer og jeg en ny tradisjon, nemlig å dra på Tanum og shoppe. I dag var dagen for årets tur, og jeg hentet de i byen før vi dro rett ned.

Målrettede damer på senteret:

Marit hadde bestemt seg for noe med glitter i dag, og dette “hodeplagget” var det første vi fant:

Hun kjøpte ikke 🤣

Ramona fant seg et helt annet hodeplagg:

Hun kjøpte heller ikke 🤣

Da DollarStore var unnagjort, var det på tide med litt mat:

Skulle gjerne spist mer, men selv dette var altfor mye til lunsj for meg, så jeg avsluttet med bare litt softis. Nam!

Det ble noen butikker til på senteret, før vi kjørte bort til HappyPrice og fikk handlet litt der også. Sto lenge og tittet på et partytelt/paviljong, men vi kjørte Eileifs bil, så jeg hadde aldri i verden fått plass. Ikke er hagen i god nok stand til å sette opp noe sånt heller, så jeg må først få råd til å betale noen for å fikse plenen før jeg kan koste på meg noe sånt som en paviljong (eller aller helst en form for gapahuk/grillhytte med en vegg med trekkspilldører/skyvedører i glass. Drømmer!).

Bilen ble full nok med det vi faktisk shoppet:

Det var bagasjerommet, her er baksetet:

Heldigvis var det fortsatt plass til hun som satt i baksetet:

Jeg har ikke tatt bilde av noe av det jeg shoppet, men jeg fikk blant annet med meg kjole, bluse, duftlys, to små solcellelys med sommerfugler på, litt godis til Eileif, hårkur, oppbevaringsboks, en gave noen skal få, flekkfjerner og et par scrubmommy svamper.

Takk for en like strålende tur i år som i fjor! ❤️