Barnlig moro i Askim

I går skulle Solveig få sin julegave av meg, og hun visste ingenting annet enn hva hun burde ha på seg og når jeg skulle hente henne. I tillegg sa jeg ifra at vi skulle starte dagen med lunsj når vi kom frem, og etter å ha parkert ved Askimtorget kjøpesenter, var det nettopp lunsj vi begynte med:

Jeg hadde beregnet god tid, så vi tuslet litt rundt på senteret før vi gikk ut for å finne en cache 😉 Ikke langt fra cachen fant vi instrumenter det er umulig å spille på, men Solveig gjorde et forsøk:

Tuslet videre til nok en cache, og på vei dit gikk vi innom en Jernia-butikk så jeg fikk kjøpt Kärcher vindusnal. Skal bli spennende å prøve.

Cachen ble funnet, vi gikk tilbake til bilen og kjørte de 3 minuttene til dagens destinasjon, som var Sprett trampolinepark og bowling, men vi skulle ikke hverken hoppe eller kaste, vi skulle slå og balansere på Glow minigolf med The Floor is Lava. Rett og slett en minigolfbane hvor gulvet “er” lava, så hver gang det er din tur kan du ikke trå på gulvet uten å få straffepoeng, du må holde deg på de gulgrønne listene/platene, og det innebærer en del utfordringer for balansen. I tillegg er det uv-lys der, så mine limegrønne negler så slik ut:

Det var heldigvis lite folk der (de fleste var nok i trampolineparken), så vi tok oss god tid og hadde det veldig moro underveis:

Langs banen er det satt opp andre balansehinder, antagelig sånn at de ungene som venter på tur har noe å gjøre så lenge. Blant annet balansere på stram line:

Det var Solveig kjempeflink til, jeg klarte ikke å komme meg over.

Det var også noen ørsmå klatrevegger her og der, vanskelig når det ikke var noe særlig grep å snakke om, bare korte rundstokker egentlig, men moro lell:

Banen nærmest klarte Solveig, jeg hadde ikke sjanse til å avpasse slaget nok til å få ballen til å bli liggende på toppen:

Vi brukte nesten halvannen time på 18 hull, og hadde det supermoro hele tiden! Som sagt veldig deilig at det ikke var masse folk der, vil tro man kjenner litt mer på press hvis noen kommer etter.

Det ble jevnt, men Solveig stakk av med seieren:

Det hjalp ikke engang at jeg fikk hole in one på bane 13!

Det ble et kjapt cachefunn til like ved aktivitetssenteret, og så skulle vi hjemover. Men i en rundkjøring bråbestemte vi oss for å ta en tur bortom Töcskfors:

Og da ble det jaggu et cachefunn der også 😀 Ikke noe shopping på meg, men is ble det på oss begge. Bananis med sjokolade på Solveig, mangosorbet og pæreis på meg:

Og så klarte vi å komme oss hjem! Tusen takk for en strålende dag med mye latter, Solveig, dagen går rett inn på lista over gode minner ❤️