Bursdagsmiddag på Kokkekollektivet

I morgen har mammaen min bursdag, så i går tok vi henne med ut for å spise bursdagsmiddag på Kokkekollektivet (<-Facebook-link). Jeg har spist der før, mamma og Eileif hadde ikke spist der før.

Det jeg ikke var klar over, var at de dropper så å si hele den vanlige menyen sin på søndager, og bare kjører søndagsmiddag. Ikke noe i veien med det, sånn egentlig, men når gårsdagens middag så sånn ut:

og min bedre halvdel gjør alt han kan for å ikke spise fisk, da var jeg glad for at de faktisk har hamburger på menyen, selv på søndager. Dermed ble det hamburger på han:

Mamma og jeg spiste 3-retters’en, og den begynte med breiflabb med rødbetkrem og sylteløk:

Jeg synes breiflabben smaker som all annen hvit fisk jeg har smakt, men nå er ikke jeg så himla glad i fisk, jeg heller. Rødbetkremen smakte helt himmelsk! Den smakte litt som en maispuré jeg har smakt en gang eller to, og den ble også originalt laget av den samme kokken som er med på å drive Kokkekollektivet (en mann jeg forøvrig har gått på skolen sammen med for x antall år siden).

Så var det en kalvebiff så mør at den nesten smeltet på tunga:

Pepperbernaisen som fulgte med var også helt himmelsk!

Og til sist var det pasjonsfruktmousse:

Veldig glad for sjokoladen rundt, for den gjorde den litt syrlige moussen litt mer rund i kantene. Veldig godt!

En obligatorisk selfie på torvet før vi kjørte mamma hjem:

Jeg var mett resten av kvelden, så selv om porsjonene kanskje ser små ut, så er det mye mat. Og Kokkekollektivet anbefales på det varmeste!