Varteig igjen

Sist Raymond og jeg var i Varteig var like før jeg rundet 3000 funn, 1. desember i fjor. I går dro vi tilbake for å rydde enda litt mer der, og jeg hadde feilberegnet hvor lang tid det tok å kjøre til Årum, så da ble det litt venting og tid til en snap før Raymond kom:

Været var helt perfekt for mange kjørecacher og noen slitsomme gå-til-cacher; lettskyet, lite vind og rundt 10-12 grader. Men vi så mange små soler underveis, de lyser virkelig opp grøftekanter nå:

På vei til en av de litt lettere gå-til-cachene gikk vi forbi dette jakttårnet, bygget på en gammel høyspentmast:

Fint med gjenbruk!

Når jeg ikke kjører selv, og når jeg ikke har 100 % kontroll på nøyaktig hvilke cacher vi har på planen (bare den overordnede oversikten), klarer jeg ikke helt å følge med på nøyaktig hvor vi er. Da er det godt at det finnes skilt:

Mange skilt:

Og jaggu noen informasjonsskilt i tillegg:

På vei til gårsdagens eneste DNF var det bratt. Fryktelig bratt. Og nedover-bratt gjør meg ingenting, men jeg visste jo at jeg skulle tilbake samme vei. Derfor klarte jeg ikke helt å nyte den lille brua over den lille elva som til tider har gjort seg veldig stor:

Her ble det altså en DNF, vi fant den heller ikke på tilbakeveien, selv om Raymond snakket med CO og fikk en ganske god beskrivelse.

Resten av dagen gikk med til enda noen flere kjørecacher, så det ble 34 funn på meg i går. Veldig fornøyd med det, og det bragte meg også et steg nærmere målet om 500 poeng og alle suvenirene i Cache Carnival-jakten. For de skal jeg klare 😀